torsdag 30 juli 2009

Rapport från Ö-sund

Resan upp gick bra, Åsa hade gjort lunch som vi åt vid en rastplats på Orsa Finnmark. Det var kycklingsallad och pannkakor med hemmagjord jordgubbssylt, mums! Vi var framme i Ö-sund hos syster Carina och hennes sambo Lina vid halv sju på kvällen. Det blev lite vin och varma mackor på hotell Carina, hehe.. Nu börjar det kännas att man har semester, nice! Vi spelade lite Alias och kort innan vi la oss.

I morse åt vi en underbar frukost (varför är frukost alltid godare när man är borta??) och sen packade vi in oss i Carinas bil och åkte till fjälls. Första stoppet blev vid en sjö i Vålådalen. Carina och Albin vågade sej på att bada, det såg INTE varmt ut! Sen grillade vi korv och till efterrätt blev det Carinas supergoda morotskaka... För att inte gå upp alltför mkt under semestern så gick vi en promenad på över en timme i den fina fjällnaturen.
Sen åkte vi vidare mot Åre, först stannade vi på Chokladfabriken i Åre. En dröm för chokladälskare.. (alltså mej!) Det fanns choklad i alla dess former och smaker. Vi åkte upp till Åre centrum sen, himla mysigt där. Jag skulle vilja åka hit på vintern, är nog ett jäkla drag där...

Nä nu ska jag ta en dusch sen ett glas rött tror jag.. Sen blir det orientalisk gryta med räkor och musslor. I mon ska Carina jobba så då tar vi andra en shoppingdag.
Saknar Pelle bara, är ju van att träffa honom på torsdagskvällarna när han kommer från Sthlm.. Men, men, det kan va bra att få längta lite ibland.

Hej så länge!

3 kommentarer:

Lena sa...

Vad mysigt de låter!
Hälsa Carina!
Kram /Lena

Nutti sa...

Men gud va mycket gott du äter! Och chokladfabriken...jag dööör! Avis! Ha det så mysigt stumpan! Kram

Anonym sa...

Jag hänger med! Men skidorna behöver vi väl inte ha med oss?! :)

Kram Anna.