söndag 19 juli 2009

Uppis från en bärbar!

Jag vågar inte in på våran dator och Jeppe har inte haft tid att titta på den än. Hoppas, hoppas att det inte är nåt virus som raderat hela minnet, alla kort sen flera år tebax t.ex....
Jag pratade med syster Carina som är på cykelsemester på Gotland och då kom hon på att hennes bärbara var hemma hos mej för dom ville inte släpa på den till Gotland så nu har jag lånat den! Tack syrran, du räddade en lillasyster i nöd!!!

Igår, lördag, jobbade jag på dan med Amanda och Linnea. När jag kom hem tog vi en snabbis till Säter, tyvärr hade dom börjat plocka ihop marknaden och loppisen, men det blev en glass på grillen istället!
Vi åkte hem och packade ihop lite grejor till vår skogstripp. Sjön vi åkte till ligger typ en mil uppe i skogen utanför Vikmanshyttan. Man får gå en liten bit sen är man på en udde med grillplats som ligger helt för sej själv. Vi gjorde eld och bara myste.. Hundarna sprang runt, åt pinnar och badade, vissa mer än andra.. Sen grillade vi korv och till efterrätt blev det marsmallows och mörk choklad. Innan vi åkte hem badade vi, det var riktigt skönt i vattnet. Doris är duktig på att plocka blåbär så hon åt en hel del och var lös i magen idag. Tydligen kan dom ge diarré när dom inte är riktigt mogna.. Vi tog massor av fina bilder, men kan ju inte lägga in dom än då.. =(
När vi kom hem kollade vi på film och hundarna var helt slut.

Idag har jag oxå jobbat, vi hade det rätt lugnt jag och Linnea. Efter jobbet köpte vi glass (i regnet, hihi..) på Maxim och firade att Linnea fått semester!
Nu har vi ätit, diskat, gått med hundarna och snart blire filmtajm igen.

Tjing!

1 kommentar:

Amanda sa...

Hej Erika! Jag och en kompis på med ett projekt där vi samlar saker till herrelösa hundar på Irland. Då jag gjort ett tappert försök till att sätta upp lappar lite överallt i Borlänge utan något större resultat ger jag nu internet en chans genom att skriva runt på lite olika sidor för att vi ska ha en möjlighet att synas möjligare och eventuellt få in lite donationer. Vi tar emot behövliga saker som ex: skålar, koppel, halsband, filtar, mattor osv som hundarna har nytta utav under den kalla vintern.

Era donationer går att lämna in på Djurmagazinet i Borlänge!

Mer info finns på min blogg i detta inlägget : http://amaarn.blogg.se/2009/july/hundfolk-se-hit.html

Tala gärna runt med era hund vänner om detta projekt och hjälp oss att hjälpa hundarna på Irland inför den kalla vintern. Vi är medvetna att hundfolk har ett överflöd med saker till sina egna hundar som de inte har någon nytta utav. Men det har vi:) Om sakerna är trasiga gör det ingenting. Tack på förhand!