onsdag 22 juli 2009

Livealongtimetown..

Nu sitter jag hos m&p i Medväga och skriver lite..
Efter jobbet gick jag och mamma älvrundan med hundarna. Pappa, som inte går så fort gick bakvägen och mötte oss. Vi köpte med oss mat hem från pizzerian i Domnarvet, det blev räkrulle, yummy!

Igår var det fullt ös på jobbet, men idag har det varit lite lugnare då det var fint väder. Jag hann röja lite i källaren då vår källartomte Dan är sjukskriven.. We miss u!!
Vi har fått in ett par skithäftiga djur oxå.. Dom heter Jerboa, eller nåt, och ser ut som en blandning av känguru och ökenråtta! Stooooora ögon och öron och låååååånga, spinkiga ben... Ni måste komma in och kolla på dom! Är tydligen inte så vanliga och kostar 3900!!!!
Saltvattenakvariet börjar se riktigt fint ut oxå med lite nya anemoner och en kejsare. En ny kampanj är det på g oxå, den hann vi oxå packa upp idag. Men om två dar lämnar jag jobbet för tre veckors härlig semester!! Förlåt om jag är tjatig... ;)

I mon åker jag hem efter jobbet för då kommer Pelle Plutt hem, jippie! Får se om Jeppe kan komma och kolla på datorn så jag kan lägga in lite bilder.

Hej hopp!

2 kommentarer:

Nutti sa...

Mä, kom på nu att jag missar dig helt på jobbet. Ses inte på fem veckor!!! Ha det så mysigt på semestern stumpan. Kramen

Lena sa...

Semester? låter härligt och välbehövligt!! min är snart slut, men jag jobbar inte så mycket, så jag ska inte klaga :-))
Vad härliga och spännande dom lät dom där nya djuren! känner redan att jag skulle kunna bli "kär" i dom, fniss...
Kram på dej! /Lena