lördag 1 augusti 2009

Idag blire Yra...

Igår tog vi sovmorron, frukost, görasejiordningfix och sen promenad ner på stan. Jag fönstershoppade mest, har inte så mkt pengar att spendera just nu, men Albin och Maja shoppade desto mer, dom gjorde många fynd på rea.
Östersund är en mysig stad att gå runt med många roliga affärer, till skillnad mot Borlänge som har en så tråkig stadskärna.. Carina kom ner på stan efter jobbet, jag och Maja tog en öl på en uteservering medans dom andra gick runt lite mer. Det är mkt folk i stan nu under Storsjöyran, det är kul att bara sitta och kolla på allt folk!

Vi åkte med Carina tillbaks till lägenheten sen vilade vi ett par timmar innan det var dags att gå på restaurang. Vi gick till Boda Borg, ett ställe med massa olika aktiviteter och en restaurang som heter Jack Rabbit Slims. Det är en kopia av restaurangen i filmen Pulp Fiction och har amerikansk stuk på maten. Jag tog en hamburgare med bakpotatisskal, den var god. (men Pelles egna burgare är faktiskt bättre...) Efter maten spelade vi lite i spelhallen sen knatade vi ner på stan. Jag och Maja var lite partysugna så vi gick in på en pub och tog ett par drinkar medans dom andra gick hem. Vi gick hem vid halv ett och fick upp ett ordentligt flås då det är mest uppför hem till Carina, puh..

Idag har vi tagit det lugnt, det är inte lika varmt, men sol idag oxå. Albin och Carina håller på och fixar mat, sen ska vi ta en promenad ner till Storsjön. Sen blir det väl att gå hem igen och gör iordning sej, dricka lite vin och gå ner på Yran. Det stora namnet ikväll är Lady Gaga, sen är det lite mer vi ska kolla in oxå.

Puss på er..

1 kommentar:

Nutti sa...

Du bara roar dig du! Tänk inte på mig heller som jobbar och sliter...haha! Ha det bäst! Kramen