onsdag 8 juli 2009

It´s raining cats and dogs!

Hjälp vilket oväder det blev på e.m.. Det tog 10 minuter längre att köra hem p.g.a allt vatten på vägen. Doris sprang direkt till dörren när vi kom hem utan att kissa, Dolly var obekymrad som vanligt och hade gärna varit ute men det hade jag ingen lust med..
Hoppas det blir uppehåll så vi kan gå en vända senare. Det är rätt mysigt när det är lite mörkt och regnigt ute, jag har tänt en massa ljus och ska snart lägga mej under en filt i soffan. Synd bara att Pelle-plutt är i Sthlm, men jag har iaf brudarna att mysa med.

Måndag och tisdag har jag sovit i Medväga. Vi har gått ut med hundarna när jag kommit från jobbet. Mamma som har varit på pudel-läger förra veckan är taggad på att ställa ut Pim-Pim, jisses säger jag, det som är sånt piffande vid pudel-ringen.. Tacka vet jag frallorna, dom behöver man bara bada kvällen innan, sen är dom klara!

Förresten, jag har en svart stålbur till salu, storlek small (passande hund upp till 12 kg). Jag säljer den för 400kr då följer det med en camo-dyna i slitstarkt tyg. Jag skriver det här sen sätter jag ut den på blocket.

Nä nu ska jag kolla in SMHI, sen soffan!
Kram

1 kommentar:

Johanna sa...

Hej!
Vad är det för stålbur, passar den till en jackrussel?

Hälsningar Johanna