tisdag 28 juli 2009

Datakrångel, igen...

Tror ni inte att den bärbara datorn jag fått låna av syster la av häromdan oxå! Helt stendöd var den och jag kollade alla kontakter och batteriet, suck.. Men när jag testade igår igen och grejade lite så kom den igång, måste vara nåt glapp i sladden.

I lördags åkte vi till Borlänge och shoppade lite.. Det blev en ny bilstereo till min bil då den gamla var helt kass, den försörde skivorna och radion buffrade hela tiden.. Nu har jag en som tar CD, MP3 och USB, kanon! Det blev en tur till tre-butiken oxå och en ny mobil, en Sony Ericsson W995. Så nu tänkte jag börja mobil-blogga lite eftersom jag är så dålig på (läs; har inte tid) att lägga in bilder.. Efter shoppingen blev det en tur till Stråtenbo och fika hos syster Åsa.

När vi kom hem hade Pelle hand om svampinköpet och jag blev lite party-sugen.. Så vi åkte in till H-mora och Bea och Anders som hade fest efter Pelle hade stängt. Hundarna fick stanna hemma själva och det hade gått jättebra! Iallafall inget sönderbitet, hehe.. Det blev puben efter förfesten och det var en riktigt kul kväll.

söndagen var jag seg och fick inte mycke gjort.. Det blev två filmer och soff-mys!

Igår, måndag, hade jag tid hos Erika för färgning och vaxning av fransar och bryn. Efter det åt jag lunch med Linnea R och sen tog vi en promenad i skogen med hennes schäfer Tor och mina två yrväder. Det som är bra med allr regnade är att det finns vatten i alla bäckar så hundarna kan dricka överallt.

Idag tog jag sovmorron till tio, sen pysslade jag lite härhemma. På e.m tog jag en power walk med hundarna och vi gick förbi Erna för vätskepaus. Då bjöd hon in mej på kvällsmat så jag gick hem sen tog jag bilen upp och åt god lasange. Skönt, då slapp jag tänka på vad jag skulle laga för mat..

Nu ska jag packa inför Östersundstrippen. Jag, Åsa, Albin och Maja åker upp i min bil i mon f.m. Hundarna får vara hos Erna tills Pelle kommer hem på torsdag kväll.

Det kommer väl lite bilder!

Puss å kram