måndag 13 juli 2009

Vilken fest sen...

Det var längesen jag hade så här kul! (Nästan) alla mina vänner och släkt var här och röjde järnet!!! Vädret ville inte riktigt vara med men vad gör det när man har så här kul.. Som tur var höll det upp när alla gäster kom och blev ivägskickade på tipspromenad av våra suveräna toastmasters Anna och Emilia (Pelle är förresten deras manager om ni vill hyra dom till ert bröllop!).
När maten serverades började regnet men då satt ju alla i tältet (med Las Vegas-tema såklart!), maten var kanongod och det räckte och blev över. Roliga lekar blev det och jag vann över Pelle, hehe... Fina tal hölls och tårarna var nära.. När bandet (Jeppe the king & the Memphis blue band) började spela så röjde Sjööarna mest av alla (jag är så stolt över er...)!! Folk droppade (eller hällregnande) av en efter en, men många ville inte hem..
Klockan fem ca. kastade vi sista tappra in handduken. Övervåningen var full av övernattande folk (tror det var 12 som sov inne och 4 i husvagn..), bäst var Erik som sov på stolsdynor. Jag och Pelle fick iaf sovrummet för oss själva, med hundarna såklart!

Igår vaknade man upp i en krigszon.. Gräsmattan var en leråker (det syndes var dansgolvet hade vart, hehe..), det var lerigt ända upp i köket! Sillen och Hysing hade städat undan det mesta nere (puss på er!) men det var mkt kvar att göra. Sara diskade, tack, och jag plockade lite överallt. Pelle och Stoffe tog ner tältet. På kvällen blev det pizza uppe i V-hyttan med dom som var kvar sen stupade vi i säng.

Jag har fortsatt att städa nu på kvällen efter jobbet, om jag skriver lite konstigt är det för att jag är dödstrött nu och ska snart sova. Pelle är i Sthlm, han åkte fem i morse stackarn.

Tack alla som kom och firade bröllopet med oss, det var en höjdar-fest!!!!

Här var det meningen att det skulle vara en bild på mina leriga ballerinaskor, men kameran vill inte vara med... Det kommer kort från festen sen!

1 kommentar:

Nutti sa...

Gud så skoj ni verkar ha haft! Önskar jag hade varit med er. Stor kram på dig