måndag 26 maj 2008

Tjejmaffian!

Igår efter jobbet åkte jag och Doris hem till m&p och firade mamma på mors dag. Åsa, Albin och Maja var oxå där, dom hade med sej Sheila och Line, så det var sammanlagt 5 tikar av olika raser som busade! Eller ja, 3 av dom... Husky-Hope låg mest under altanen, hon gillar inte när det blir mycket folk och Line var mest irriterad på dom små yrvädren.
Mamma hade gjort rabarberpaj, mumma, inte lätt att hålla igen när det bjuds på så mycket gott jämt, suck! (Åsa som går på cambridge-kur dreglade...)

Annars då, i lördagskväll grillade vi hemma hos Klubba och Annika. Jag åt fläskfilé, grekisk sallad, halloumi och sås. Annika åkte och jobbade, jag och Pelle var kvar och kollade på den usla schlagerfestivalen, vilket skämt!!! Doris hade fullt sjå att hålla koll på var den retfulla katten var hela tiden..

Idag har jag varit ledig, städade och tvättade på f.m. På e.m skjutsade jag Pelle till Larsson och jag åkte hem till Malou och Zigge. Vi satt och snackade ett tag, sen kom Pelle tillbaks och vi åkte och hämtade mat och åt hemma hos Malou, det blev en falafelrulle för min del. Vi handlade sen åkte vi hem till Erna och lånade hennes symaskin och sydde ett draperi som skulle vara i köket framför "eldningslådan". Det blev riktigt snyggt och praktiskt.
Sen klippte Pelle gräset, det kan han iaf göra fast han har brutit benet!
Jag och Doris tog en promenad, sen gjorde vi tomatsoppa med selleri, paprika och chorizo.
Vad mycket mat-snack det blev den här gången, men det är ju så gött med mat.. Tänk om det vore äckligt, vad smal man skulle va!!
Nu ska jag bädda rent i sängen sen blire nog gonatt...

Tjing!Gullet...

2 kommentarer:

Lisi sa...

HAHA vilken schysst bild på Pelle på gräsklipparen!
Ska komma in på jobbet nån dag och hälsa på bara jag har tid över, saknar er massor!
Kram kram!

ErikaS sa...

Ja kom in o hälsa på! Vi saknar dej med... Kraam