lördag 17 maj 2008

Pissväder..

Hallå!! Snö i slutet av maj... Är lite avis på dej Lisi som åker till Kreta, najjs...

Typiskt att man har ledig helg oxå, men då får man lite gjort inne och är ursäktad om man vill ligga i soffan och glo hela kvällen!
Vi klev upp vid halv tio i morse, Pelle hade väldigt ont i foten men det gick över efter lite piller-knaper.. Vi gjorde helgfrukost efter att jag hade varit ut och rastat en morrontrött Doris, hon hade helst velat ligga kvar i sängen ett tag till, mysvovven!
Sen åkte vi till Borlänge och köpte en ny micro på OnOff, en rostfri som matchar ugnen istället för den uråldriga, halvtrasiga gamla. Vi hade nästan 2000 i mynt så det fick gå till micron och lite andra prylar, vi får spara vidare till en kaffebryggare! Vi vill ju gärna ha en moccamaster, den kostar 1500 ungefär.
Vi åkte hem till m&p en sväng oxå, Doris och Pim-Pim lekte medans vi åt hemgjord rabarberpaj, supergod!
Stannade i Säter och handlade lite, när vi kom hem lagade jag omelett medans Pelle provade nya playstation-spelet, Call of Duty 3.
Har tvättat två maskiner och diskat oxå så nu tänker inte jag göra ett knop mer denna dag!

Igår kväll gjorde vi superenkel, kanongod och nyttig mat;
Varvade gul squash, färska champinjoner, paprika, rödlök, tomat, fetaost och kassler i en gratängform. Hällde på matlagningsgrädde och på med riven ost. 200 grader i typ 45 minuter, jag serverade det med färdig salsa från Go Green, kanongött till!

Har anmält Doris till två utställningar till i Askersund i början på augusti, det är fralle-special på lördagen och internationell på söndagen. Mamma ska med och vi har hyrt en stuga utanför Askersund, det ska bli kul! Får se hur det går på lite större utställningar, Doris är ju fortfarande väldigt liten, men proportionerlig..

Har lagt till en räknare på bloggen, av nån anledning gick den inte att lägga till på Doris sida, hm.. Kan va intressant att se hur många som läser bloggen men aldrig lämnar en kommentar, smygisar.. =/

Ha det bra i kylan bloggers!

1 kommentar:

Anonym sa...

Snöhelvete! Ska man deppa ihop? Eller åka pulka på Maximparkeringen? Jag kommenterar iaf! :)