onsdag 14 maj 2008

Före-efter

Vilken dag... Från början;
Vaknade av att Doris hade spytt på flera ställen (kattskit), torkade upp det och gick ut med henne, hon var dålig i magen så det var bara att duscha rumpan när vi kom in. Försökte få i mej en macka, hade inte så mkt aptit! Satte mej i bilen, kom på att jag inte hade nån bensin och inga pengar på kontot så det var bara att gå in och starta datorn och föra över pengar från sparkontot.. Kom iväg tillslut, hamnade först i kön vid vakten vid vägjobbet före Säter, fick vänta 5-10 minuter. Stannade vid första macken, den tog inte kort idag.. Åkte till nästa, tog kortet men 30 öre dyrare.. Jobbet flöt på hyfsat men var på lite pissigt humör av nån anledning! Åkte hem och fastnade i vägjobbet igen, tjoho!!!

Väl hemma lagade Invalido (Pelle) mat medans jag diskade, jag åt kokt blomkål med veg-bullar, ska försöka börja äta lite nyttigare..

Igår kväll kom syster med barnen (eller ja, tonåringarna..) på besök. Jag, Åsa, Albin och hundarna tog en promenad, sen blev det kaffe. Doris som hade varit hela e.m hos Åsa och dom var ganska trött på kvällen (och mätt av all kattskit!)

Nu har jag iaf knäppt lite kort i köket;


FÖRE-taget från balkongdörren när vi hade rivit ut allt ur skåpen

EFTER

FÖRE- ungshörnet

EFTER

Golvet är lite svårskött, varenda dammkorn syns, men vi har köpt en mopp som man kan använda torr som funkar rättså bra.

Hyllor ska byggas brevid ungs-skåpet, ny micro och ny kaffebryggare ska inhandlas när vi får råd! Sen är det skafferiets tur, det ska oxå fräschas upp och toaletten, jobb, jobb, jobb!

Nu ska jag joina mannen i soffan, natti!

2 kommentarer:

Nutti sa...

Wow, vad läckert! Måste komma och kolla nån dag. Ses imorgon. Kramis

Anonym sa...

Snyggt! Trendigt värre! Hottast i vikmanshyttan kanske?! Kram Anna.