fredag 9 maj 2008

Sommarvärme!

Kom precis in från lunch-promenaden med Linnea och Tor, det märks på hundarna att dom tycker att det är varmt, inte samma fart som vanlig!

Veckan som har gått då..
Började känna mej krasslig på måndagen, jobbade på dan, på kvällen grejade vi med köket, men det blev en tidig ikväll, kände mej febrig.
Jobbade på tisdagen, var till apoteket och köpte allergi-medicin och halstabletter. Känner av pollnenet (??) och har även fåt en dryg rethosta, blää..
Jobbade på onsdagen, på kvällen flyttade tillbaks alla grejor i köket, inklusive kylskåpet, så nu är allt på plats igen, skööönt!
Stor städdag på torsdagen (ledig från jobbet), det tog sin lilla tid för huset såg ut som en dammig soptipp typ. Hann med en promenad med Doris och hon badade (till hälften iaf..) för första gången! Nu är det äntligen rent och ordning hemma igen och köket är så gott som klart, lite småsaker som fattas bara, ska lägga in bilder när jag får tid. Doris fick bada på kvällen oxå och fick sitt obligatoriska fnatt efter badet..

Inatt hade jag världens rethosta, vid tre gav jag upp och gick ut i soffan och slog på tv:n. Försökte somna halv-sittandes och det gick tillslut. Vaknade vid sex av att det var jätteljust och gick och la mej i sängen igen, var inte så väldans pigg när klockan ringde, förbannade hosta!

Lugnt på jobbet idag, jobbar i mon oxå, sen blire fest i Hedemora på kvällen. Nu var det ett tag sen jag var ut så det ska bli skoj!

Nu äre dax att jobba igen, ha en varm och skön helg alla!

Inga kommentarer: