måndag 12 maj 2008

Party och ett brutet ben...

Klant-Pelle har lyckats bryta benet alldeles ovanför foten och ska nu ha gips i 6 veckor, snyggt jobbat!! Ska ta det från början..

Jobbade på lördagen, riktigt nice väder så det var lugnt på jobbet, jobbade med Erik och Steffi. När jag kom hem lagade vi mat, Pelle och Doris hade varit i H-mora hela dan på marknad. Åkte upp med Doris till Erna som skulle va hundvakt, sen åkte vi hem och gjorde iordning oss och vid 18 kom Anna och hämtade oss. Först satt vi i en park, när det började skymma gick vi in till Bea och Arslan (Anders..). Vi hade riktigt trevligt och inte förräns sent gick vi ner på Kingen. På väg till våran skjuts hem så lyckades Pelle trampa snett på någe vis på en kant, vi trodde han hade stukat foten, men icke.. Anders (Pelles bror) hjälpte han uppför trappen och ner i sängen, tur att han var med jag hade nog inte orkat!

På söndagen var det segt, jag hämtade Doris hos Erna och hämtade thai-mat i stan på e.m. Pelle tyckte foten kändes konstig och kunde inte stödja på den så han åkte till sjukhuset idag och blev skickad till röntgen i Avesta, där konstaterade dom att det var en spiralfraktur alldeles ovanför fotknölen. Sjukskriven i 8 veckor, gips i 6... Vi har ju ingenting alls att göra hör hemma, fixa altanen, bära upp alla möbler, sätta upp staket, klippa gräs och sånt där.. =( Så himla typiskt!!! Om en vecka ska han byta gipset mot nån plast så det blir lite smidigare iaf..

Här är lite bilder från i lördags iaf:
Arslan, Spetan & Anna

Bea och två till!

I fin form!! (Fan vad blek jag är mot Pelle... )

Nu ska jag ut och rasta Doris sen blire sängen med gips-mannen...

1 kommentar:

Lisi sa...

Men usch stackars Pelle-plutt!
Sådär är det med karlar, alltid lyckas dom med nåt när man har en massa saker att göra =)
Ha´det bra! KRAAAM!!