lördag 9 februari 2008

Utställning nr.2 avklarad..

Då var vi hemma igen efter att ha tillbringat f.m på Romme Travbana. Vi gick upp sju i morse och kom dit vid halv nio, lagom eftersom Doris skulle in redan vid halv tio.
Träffade mycket bekanta ansikten! Mamma och Åsa kom dit, Jorma och Yvonne, Malou och Jeppe kom oxå en sväng. Lite senare kom oxå Erna med Pelles brorsdotter Matilda och kikade. Bedömningen gick bra, lite jobbigt och visa tänderna bara, det lär vi öva på.. Vi fick ett rött och ett orange band (lite annorlunda regler på Svenska Hundklubben) och gick vidare till valp-finalen. Det blev 1,5 timmes väntan innan den kom igång och där åkte vi ut, Doris halvsyster Frida hängde kvar längre och blev 3:e bästa valp, Grattis Kerstin! Kritik och lite bilder finns på Doris sida. Jag är iaf nöjd med dagen, hon verkar tycka det är kul så nu ska vi bara växa till oss lite (alltså Doris, inte jag..) så får vi se hur det går framöver!

Nu ligger Pelle och Doris och sover i soffan, resten av dagen ska vi nog ägna åt lite städning, tvätt och långpromenad. Ska ta itu med akvariet oxå, det var ett tag sen.. Ikväll ska vi nog åka in och hänga med Malou och Jeppe, kanske spela lite guitar-hero, hehe..

Trevlig helg alla bloggers!

Inga kommentarer: