lördag 16 februari 2008

Lördagskväll..

I morse skjutsade Pelle mej till Säter så jag kunde ta bussen till Borlänge och jobbet. Det var en jämn ström med kunder under dagen, jobbade med Linnea och Erik. Vi var på jobbet lite tidigare i morse och skyltade iordning för kampanjen som började idag.
Doris helsyster Skrållan kom in med matte från Vansbro, lilla tufflan hade fått lov att operera bort ett öga, hon har blivit riven av en katt.. =( Men lika glad för det var hon, hon är så himla lik Doris!

När vi stängde kom Pelle och Doris med lite mat från BK, sen åkte vi ut till syster Åsa i Stråtenbo och gick en vända med hundarna. Det var ett tag sen dom fick busa, Doris har växt ikapp Sheila nu och Sheila fick sej ett par ordentliga luggningar i pälsen av bråk-Doris.. =)
Vi gick en liten bit på en cross-bana tydligen, dom körde som galningar så vi fick kasta oss ut i skogen, kanonkul tyckte Doris och sprang efter crossarna..
Lite kaffe blev det sen åkte vi förbi m&p en sväng sen vidare hemåt!

Stannade till i Säter på vägen hem och köpte lite proviant för vi ska hem till Klubba ikväll (Annika jobbar natt, synd..) och äta lite ost och kex och dricka lite vin, perfekt för det är gångavstånd dit!

Ha en skön kväll alla bloggers!

1 kommentar:

Nutti sa...

Hej stumpan! Kex ost och vin lät inte alls dumt. Det var längesedan man mumsade på det. Stackars Skrållan då. Det har alltid varit min fasa om Tippan skulle komma ivägen för kattklorna. Ses imorgon. Kram