torsdag 17 januari 2008

Leediiig!

Pelle åkte till jobbet vid kvart i sju som vanligt, jag och Doris tog sovmorgon till nio ungefär.
Satte igång en tvättmaskin och diskade på en gång, sen tog jag en kopp te vid tv:n. Lagade till lunch och åkte förbi Pelles jobb med den, sen vidare in till Malou i H-mora. Vi tog en promenad på 45min ungefär, Malou pustade, måste va drygt att få en massa extra kilon så där huxflux! En annan är ju van och bära runt på en massa för mycket..
Vi gick en sväng på stan, sen fick Snoris sitta i bilen, när vi gick med Pernilla och lilla Eddie på cafeét. (Jag åt en räksallad och BARA kaffe efteråt, bra va Sofia!!)

Åkte hem vid tre igen och la mej i soffan ett tag, vid halv fem kom plutten hem men slocknade rätt snart i soffan. Måste va jobbigt och va snickare, hehe..
Ska snart gå och väcka honom, nån måtta får det va! Sen blir det badning av Doris för på lördag smäller det, utställningspremiär i Malung! Det blir en hemskt tiiidig morgon, vi måste vara i Malung kl.8, gäsp..

Tjoflöjt!

2 kommentarer:

Nutti sa...

Bra stumpan! Fikahitler blir så stolt när du bara tar en slät kopp kaffe! Haha! Hoppas jag inte upplevs som sån?! Hihi! Vi ses imorgon, det är roligare när du är på jobbet! Kramelikram

ErikaS sa...

Tackitack! Det är bara bra att vi stöttar varandra i kriget mot sötsakerna.. Kram