fredag 25 januari 2008

Friday!

Veckan har gått rätt fort ändå..
Hälsade på hemma hos Malin med familj på onsdag efter jobbet tillsammans med arbetspolarna. Fick känna lite på lilla Flisan, såå söt! Inte lätt för Malin att orka med en nyfödd, en 1,5-åring och två hundar när sambon jobbar, men du klarar det stumpan! Det lär väl bli lättare med tiden.
Man lär väl hamna i den där sitsen själv nångång, men det får bli när det blir.. Jag drar gärna ut på det ett tag till! Det värsta med att vänta med att skaffa barn är väl att mor-& farföräldrarna börjar bli gamla, man vill ju att dom ska få lära känna sina barnbarn oxå.. =/

På torsdag kväll var det dax för valpkurs igen, halt och blåsigt ute, men vi övade på kontakt och inkallning. Gick bra. Nästa gång får Pelle gå med Doris, jag är ju i Särna på dragtävling med Huskyna. Han är lite nervös, hihi..

Idag fick jag iaf åka hem direkt efter jobbet efter ett kort stopp på Ica Maxi med flera tusen andra kändes det som.. Handlade ingredienser till pizzan som Pelle håller på att laga till nu! Klubba kommer förbi en sväng sen, vi ska väl bara glo på TV och kanske spela lite Buzz..

I mon ska Pelle packa svamp och jag ska till Borlänge och hjälpa kusin Sara att flytta, Hem till m&p på e.m och laga ett par byxor och gå promenad, sen på kvällen blire partaj hos Elin och utgång. Doris får vara hemma hos m&p, vi sover över hemma hos Carro.
Uppdatering kommer på söndag!

Ha en bra helg! Kraam

Inga kommentarer: