söndag 14 juni 2009

Vilket pissväder!!!

Utställningar brukar ju vid bra väderlek vara en trevlig tillställning. Man kan titta på fina hundar, fika lite, prata med folk och ha det allmänt mysigt.. Idag har det regnat konstant HELA dagen och det var inte roligt med utställning idag! Som tur var hade Christine och S-O med sej ett tält som vi klämde in oss i, men då hade man redan hunnit blivit dyngsur. Doris var först ut och hon HATAR ju regn så hon ville inte alls vara med. Hon såg ut som en liten ostkrok, lillstumpan.. Hon fick en 2:a i kvalitet, men hyfsad kritik tycker jag. Vi kommer igen! Efter dom vuxna var det bara att packa ihop tältet och förflytta oss till en annan ring där valparna skulle gå. Där skedde bedömningen i ett trångt tält, domaren ville väl inte vara ute i regnet.. Dolly skötte sej bra tycker jag och blev reserv i tikar valpklass. Jag har lagt in kritikerna från idag HÄR!

Vi åkte hem så snabbt som möjligt jag och mamma, jag var blöt ända in på trosorna när jag kom hem! Vi åt matsäcken hemma hos mej, grekisk sallad med salami. Efter mamma hade åkt hem drog jag på mej duntofflor och kröp ner under täcket med hundarna i soffan. Vi sov ett par timmar, sköööönt, och vaknade varm och utvilad.

Nu ska jag plocka lite härhemma och göra mej lite kvällsmat. Jag blir i Borlänge må-ons, sen är jag ledig tors-lör över midsommar, tjoho!!

Ha en skön söndagskväll därute!

Kram

2 kommentarer:

Lena sa...

Ja gösses vilket väder...
jag är bara så nöjd med lilla Märta! som jag trott skulle åka ut innan hon komit in pga. sin svans :-( så blev de inte, och i kritiken står det -bra rygg och svans!:-) ha ha ha...
Vi är torra nu, men även jag hade dyblöta trosor! fniss..
Kram! /Lena

Nutti sa...

Jag håller med dig jag, allt blir roligare med fint väder! Ses imorgon. Kramen