onsdag 17 juni 2009

Längtar..

..tills ikväll!!! För då kommer Pelle hem tjoho!! Eftersom det är midsommar på fredag fick dom åka hem på onsdag, hm konstigt jobb, men jag är glad för det.. Så ikväll blire bananmckor och myspys hela kvällen.

Jag sov hos m&p på måndagen. Jag köpte med sushi hem så dom skulle få prova det för första gången. Jag är ju helt såld på sushi och kan få värsta suget ibland.. Dom åt det men det var väl ingen hit! Jag tyckte iofs inte heller om det så mkt i början. Efter maten tog vi en promenad med hundarna upp på gamla stenbrottet ovanför m&p.

Jobbade även igår, tisdag, jag upp Maja och Linnea efter jobbet sen åkte vi upp till m&p. Maja hjälpte mej att mata huskyna eftersom m&p var på besök hos Jens i Älvdalen. Sen åkte vi och handlade lite gött och sen vidare till Stråtenbo. Där hade syster Åsa gjort jättegod kycklingwok. sen blev det film och chips å dip.. Vi såg Benjamin Button, den är rättså bra.
Sov inne hos Linnea och vaknade i panik i morse, solen lyste rakt in på sängen, det var asvarmt och det låg hundar överallt!!! Det blev ingen snooze i morse, flög upp som ett skott!

Efter idag är jag ledig i tre dagar underbart!! Det skadar ju inte om det blir hyfsat väder över midsommar, men blir det regn tänker inte jag deppa ihop. Då blir det en massa inne-mys med hundar och Pelle..

Ha en underbar midsommar-helg!!

Kraaaam

3 kommentarer:

Lena sa...

Jo tack!
Här bryts inte heller ihop, om det blir regn, för i goda vänners lag blire bra ändå, fast visst önskar man sol och värme nu...
Midsommarkram!
Lena med flock!

Nutti sa...

Glad Midsommar stumpan! Hälsa Pelle! Kramen

Sara och Ada sa...

Ses imorgon med jyckarna? Om det är bra väder? :D

Glad midsommar!