onsdag 3 juni 2009

Snabbresumé..

Här kommer en kort uppdatering om veckan som gått!

Lördag; på kvällen var vi på fest hos Anders (Pelles bror) som fyllde år. Massor av barn var med så det var diverse aktiviteter som pilkastning, badminton och bocchia. Senare blev det Singstar och Guitar Hero och Anders supergoda Jansson som vickning.. Hundarna som var hos Erna hämtade vi innan vi gick hem sent på natten. Det var så härligt, solen började gå upp och fåglarna förde ett herrans liv!!

Söndag; vaknade i hyfsad tid och pigg trots den sena hemkomsten kvällen före.. på e.m åkte vi till Borlänge och fikade hos m&p med syster Åsa, Linnea och hela hundligan. på kvällen lagade vi matlådor till veckan.

Måndag; Pelle åkte till Sthlm och jag till Blge och jobbade. På kvällen åkte jag och Sillen hem till Jessika och gav henne en försenad 30-års present. Vi gick en sväng med hundarna oxå, mina två och Jessikas rottis Nikita. Sov hos m&p.

Tisdag; jobbade på dan, på kvällen hade jag stämt träff med kusinerna Sara och Cicci och Ciccis boxer Walle för promenad. Vi parkerade vi Tunet och gick en riktig långpromenad. Mammas Pim-Pim fick oxå följa med. Vi släppte dom på en åkerväg och då tyckte P-P att Walle var lite läskig och gick bakom oss hela vägen. Dolly och Doris däremot härjade på med boxer-Walle. Dolly var mer brun än gul när vi kom fram.. Sov hos m&p.

Nu är jag på jobbet, men ikväll åker jag hem till V-hyttan för i mon är jag ledig, najjs..

Ha det bra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Erika!
Ska du gå på utställningskurs?
Jag har oxå gått för Gerard.
Det var första gången jag ställde Fralla i Mora KUL!Vilken dag =) I Avesta blir det Amanda som ställer.
Då kommer Bertas uppfödare det ska bli kul att träffa henne. Så får hon se på Bertas bett fniss! Kram Martina

Sara och Ada sa...

Nja, det är för litet för att man ska kunna spärra av med galler eller så, men det gick mycket bättre i Torsdags så det blir nog bra till slut. :D

Jag är i Säter just nu men vi åker hem imorgon em. och har hela dagen fullbokad. Men vi kanske kan ses runt midsommar om ni är hemma då? Då ska vi nämligen upp hit igen! :)