fredag 19 juni 2009

Midsommar-frossa!

Ja vädret blev väl som väntat, grått och trist.. Jag sitter med ett glas rött framför datorn och ser fram emot dagens kulinariska upplevelser!

Vi städade lite härhemma på f.m, sen var vi in till H-mora och handlade. Och som vi handlade sen, detta ska vi njuta av idag; Först blir det potatisgratäng, fläskfile med vitlök och ädelost, bea och haricot verts. Senare ikväll ska vi mumsa på olika ostar, kex, salami och parmaskinka från delikatess-disken, färsk kronärtskocka med vitlökssmör, oliver, päron och vindruvor. Haha, tänk om man inte tyckte om mat, tänk vad smal man kunde vara! Har oxå köpt lite mörk choklad med chili som får avrunda frossar-aftonen.. =)Hundarna får vi sysselsätta med Nina Ottosson-spelet lite senare. Dolly får lite lätt damp när hon inte aktiveras tillräckligt..Hade det varit kalasväder hade man nog varit party-sugen men nu känns det bara skönt att bara vara hemma och mysa med älsklingarna!
I mon hoppas vi på uppehåll (ja, man kan ju drömma iaf..) så vi kan gå på långpromenad, sen blire mat hos Erna på e.m.Har fått hem Spotify nu, det är ju helt kanon! Jag sitter just nu och lyssnar på Chris Cornell som kommer på Peace&Love, vilken röst han har..Skål på er!!En bild från Midsommar 2008!

1 kommentar:

Nutti sa...

Glad Midsommar! Stor Kram