måndag 2 mars 2009

Helgen som gick..

Vill först börja med att gratta Lisi och Chrille som har fått en ny liten kille i familjen GRATTIS!

I fredags gjorde vi supergod mat på kvällen, paj med kräftstjärtar, kantareller och v-bottens ost (m.m), den var smarrig!
lördagen följde Pelle med till Borlänge på morron, jag jobbade och han shoppade lite och tog med hundarna på en stadspromenad. Vi hade mkt folk så det var fullt upp hela tiden! Jag hade inte ätit nån frukost så Pelle gick och köpte en macka, men jag hann inte ens peta i mej den..
När jag slutade åkte vi hem till Carro och Olle. Olle hade lagat en smarrig gryta som satte fint för jag var vrålhungrig! Efter maten tog vi en promenad längs älven med hundarna. Sen skjutsade jag hundarna till Maja som skulle vara hundvakt över natten eftersom vi skulle på fest!

Vi spelade lite Wii och gjorde iordning oss (jag satte rekord på bowlingen med 208 poäng, tjoho!!!). Sen tog vi taxi till Hanna på stan där det var förfest. Vi blev ett helt gäng till slut och hade trevligt! Sen begav vi oss till Rockhouse där det var rätt folktomt till en början, efter ett tag smet jag och Linnea till Bolanche för vi var danssugna.. Där svängde vi våra lurviga tills det stängde! Efter stängning och lång kö till taxin så fick jag och Pelle ta hand om en väldigt kall och ledsen tjej och vi fick tag i en svart-taxi så hon kom hem tillslut.. Det blev en rätt dyr resa men chauffören var jättetrevlig iaf! Jag och Carro hade kul åt Pelles snarkningar när vi kom hem och fick ju lov att ringa Anna och spela upp dom på natten, fyllehumor...

Var ju inte lika kul att jobba på söndagen, men det klarades av iaf. Vi hade en jämn ström med folk och rätt som det var var klockan fyra! Åkte och hämtade Pelle och hundarna sen stannade vi till på Ica i Säter och handlade nödvändig bakis-proviant..

I morse sov jag och hundarna till halv elva, riktigt skönt! Jag har inte gjort speciellt mkt idag, tagit hand om disken och nu håller jag på att baka en persiko- och kokospaj. Erna kommer hit om ett tag då ska vi gå ut med hundarna sen äta paj!

Det blir jobb tis-tors, på fredag åker jag, Lennart och Linnea till Piteå (Norrfjärden) på Pet-Food mässa och är där tills på söndag. Det ska bli skoj, dom är så trevliga norrlänningarna!

Tjohej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lät som ni hade väldigt kul :) Kunde dock inte fatta att det var Pelles snarkningar som lät i meddelandet. Undrade vad det var för oväsen, nån maskin el nåt, haha!

Kraaam