måndag 30 mars 2009

Utställning, fest och jobb...

Det var den helgen som visslade förbi...
lördag morgon åkte vi till Ludvika och den inofficiella utställningen där. Vi bänkade oss på läktaren och åt frukost och tittade på allt folk och hundar. Det var hela 15 frallor anmälda, kul!! Dolly tog det hela med ro, det var ju ändå hennes första utställning och vi övade lite att gå fint och hälsade på bekanta hund-folk..
I valpklass hanar tog Dollys brorsor Bosse och Hebbe storslam och blev 1:a och 2:a med Hp, kul!
I Dollys klass, valpklass tikar, vann Dollys syster Skorpan med Hp. Dolly var fulast och kom sist, fniss... Domaren frågade vem som hade kastat in tänderna i munnen på henne, hmpf.. =/
Roffe var ensam i sin klass, vuxen hanar och blev utan Hp. I Doris klass var det 4 tikar, Doris kom 2:a efter halvsyrran Frida som inte heller fick Hp, så det blev ingen BIR och BIM. Domaren verkade väl inte ha sån superkoll, hon tyckte inte om Doris välvda rygg.. Men det kallas för roach och frallorna ska ha så! Vi hoppade att vara med i uppfödargruppen, eftersom Dolly fick sån dålig kritik, så vi åkte hem efter en trevlig utställning!

Väl hemma vilade vi lite sen packade vi och åkte till Borlänge. Vi sprang in på Onoff precis innan stängning och köpte en kameraväska till systemkameran. Sen åkte vi upp till Medväga och lämnade fralla-fröknarna som skulle vara där eftersom vi skulle ut. Vi åkte hem till Carro och gjorde oss iordning, sen vidare till jobbet där vi hade lite för-partaj! Sen blev det utgång på Hela Huset, det var kul men väldigt mycke folk som vanligt, drygt när man tappar bort alla hela tiden. Efter stängning gick vi hem till Carro eftersom vi inte orkade vänta på taxi och det kändes i mina fötter vill jag lova! Är inte så van att gå i högklackat..

Jobbade på söndagen, var lite trött men annars gick det bra. Mamma kom in med hundarna på jobbet, det hade gått bra, förutom ett litet bråk mellan Dolly och Pim-Pim.. Pim-Pim har oxå lite hett temperament som Dolly!
Efter stängning på jobbet åkte jag tillbaka till Carro och fick jättegod mat som Olle hade lagat, kyckling i ugn, ris och hemgjord bea, ohlalala... Carro höll på att packa för fullt (eller inte...) eftersom dom åkte till Arlanda igår kväll och sitter nu på planet över till USA!!! Om lite mer än en vecka är vi på väg oxå, huvva vad spännande...

Idag, måndag, är jag ledig. Vi ska in till H:et och göra lite ärenden, gå ut och gå med hundarna och ikväll ska jag klippa mej hos Kertsin i Gustafs.

Får se om jag hinner lägga in lite nya bilder senare, jag har iaf skrivit in fröknarnas kritiker från utställningen på hemsidan.

Ha det gott bloggers!

2 kommentarer:

Martina sa...

Hej! Nu tar vi nya tag, det är en utställning i Mora den 30 maj.
Som jag tänker anmäla till.
Det är Sara Nordin som dömmer grupp 9. Bra träning för att kunna bli proffs hi,hi.
Är du ledig? Så anmäl du också!
Ha de! Kram Martina

Sara sa...

Nej Dolly är ju inte ful (vilken korkad domare som inte såg det) och förresten, tuffa tjejer SKA HA tänder som är inslängda i munnen, hälsar Ada (som också har det). :D