fredag 20 mars 2009

Ta bort snön!!!

Men nu äre väl dags att den här j*a snön försvinner så man kan gå överallt igen.. Saknar att gå "min" runda längs gamla banvallen. Dolly har aldrig gått där eftersom det har varit så mkt snö där sen vi fick hem henne! Det är så skönt att hon börjar bli lite större nu oxå så att man kan gå lite längre vändor. Hon är inge halt längre heller så i onsdags efter jobbet, slutade 16, så gick vi ner på åkrarna längs traktorstigarna. Det är en runda på ca. en timme och man har full uppsikt hela tiden så hundarna kan vara lös, utom på vägen. Det var lite geggigt på vissa ställen så jag badade tjejorna på kvällen.

Annars då.. Har fullt upp på jobbet med inventeringen som ska vara klar innan jag åker till Vegas. I torsdags var vi kvar på kvällen och inventerade så det blev ett 12-timmars pass. När man kommer hem på kvällarna är man helt slut och det bara snurrar siffror i huvudet! Man får inte många knop gjorda..
Hundarna har varit hemma med Pelle hela veckan, är lite avis, dom går ut och går och är inne och myser i soffan. Det är så himla skönt att det börjar bli ljusare på kvällarna iaf så man kan ut och gå då oxå!

Pelle har förresten fått jobb!! Han ska börja jobba på sitt gamla jobb som balkongbyggare igen. Då blire bortaveckor igen, måndag-torsdag. Men det går ju under en period iallafall och sen tjänar han betydligt bättre oxå!

Jag har ff inte lagt in några bilder från möhippan. Jag tror alla var rätt slitna efter den, men alla verkar ha haft lika kul som jag!! Jag har världens bästa vänner tror jag.. LOVE U!!

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan och käka popcorn med mina älsklingar. Jobbar i mon oxå eftersom jag har bytt med Lotta och är ledig nästa lördag då vi ska på utställning i Ludvika, hela 15 frallor är anmälda, kul!

Ha en bra helg, kramis...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Erika.
Tack för titten på min blogg.
Jag skall med till Ludvika det skall bli jättekul, och jag tror att det är mest valpar av dom 15 frallorna,tur att hältan gick över så du kan vara med.
Vi träffs på lördag.
Kerstin å Frida.