torsdag 12 mars 2009

Vigselringar & syskonträff!

Idag har jag varit ledig så vi har fått en hel del gjort..

Men jag börjar med igår, jag jobbade 7-16 och åkte hem till Dollys uppfödare, Stig-Ove och Kristina, efter jobbet. Först gick jag och S-O ut och gick med Doris, Dolly, Barbro (tiken han behöll) och Skorpan (som var där på besök eftersom hennes ägare är på semester). Det gick bra, Doris var snäll och syskonen verkade komma bra överrens. När vi kom tillbaka fick Doris hoppa in i bilen så Dolly fick träffa sin mamma Izzy ifred. Dolly försökte kaxa sej mot mamma, men då fick hon veta hut! Izzy visade vad skåpet ska stå och att man ska ha respekt för dom äldre.. Skorpan (som verkar ha samma heta temperament som Dolly) och Dolly gruffade lite, men annars gick det bra! Ibland låter det nog värre än vad det är. S-O och Kristina är så trevliga, jag ska försöka åka dit oftare och låta hundarna träffas och jag ser fram emot valpträffen längre fram! Dolly haltade lite när vi kom hem, efter Izzys tillsägning, men det är nog inget allvarligt.

I morse vaknade jag åtta och då var Pelle redan uppe.. Han har inte vant sej med att gå hemma än. Vi käkade frulle sen åkte vi upp till Erna som fick passa Dolly medans vi gick på promenad. Dolly haltade lite i morse oxå, så vi ville inte anstränga henne i onödan.
När vi kom tillbaka fick vi ugnspannkaka med lingonsylt, kanongott!

Vi åkte hem, jag städade lite och tvättade. Sen åkte vi in till Hedemora och gick till Cederlings Guld och kollade på vigselringar. Det blev en slät, lite större än förlovningsringen åt Pelle och en med en liten diamant åt mej! Sen tog vi med hundarna på stan och köpte fika som vi tog med hem till Malou och Jeppe. Zigge var sjuk och lite kinkig och det blir ju inte bättre när Dolly ska hoppa på honom och slicka honom i ansiktet hela tiden, stackarn!

Nu har vi precis ätit thaikyckling med grön curry och jag har fixat lite med hemsidan.
Jag har lagt in lite nya bilder, bl.a från igår, och även på lite gamla trotjänare som min familj har haft genom åren. Kolla gärna på hemsidan!

Jobb i morron och på lördag, på söndag blir det kalas i Stråtenbo eftersom Maja fyllde 18 förra fredagen och Åsa fyller lite mer på söndag.. =) GRATTIS till er!!

Ha det go vänner!

1 kommentar:

Lena sa...

Kul bild, den där på promenaden på rad i snön! hi hi..
Tittar in i morgon fredag, för vägning, godis och mat påfyllning!
Kram /Lena