fredag 15 augusti 2008

Pelle 30 år!!!

Det var den veckan det! Den bara swischade iväg... På tisdag börjar allvaret igen, iiihhh!

I tisdags f.m hade vi tid hos Falu Djursjukhus för vaccination och koll av hjärta och patella på Doris, det gick kanonbra, hon var UA på både hjärta och knän, skönt.. På e.m kom Linnea och Tor hit, hundarna fick busa på gräsmattan sen tog vi en promenad på en timme.

I onsdags åkte vi upp till kusinernas stuga i Valsan, det var underbart, vi bastade, badade i sjön, spelade spel, åt kräftor med smarriga tillbehör (bl.a en paj med kräftstjärtar, kantareller, västerbottensost m.m, helt underbar!!!) och bara njöt. Doris och Valle härjade omkring, Doris tog en simtur ibland, Valle stod i land och kollade förskräckt på! Har lagt in bilder på hundarna HÄR.

Storstugan

Bastun

Kusinerna Cicci & Sara samt Micke & Pelle

Valle & Doris plaskar...


Solnedgång, vackert...

Vi åkte hem igen på torsdag f.m och förberedde för alla som skulle komma och gratta Pelle. Vi hade beställt smörgåstårta och jag hade bakat lite. Sen var det folk här hela e.m och kvällen, han fick bl.a en kaffebryggare, en Moccamaster, som passade perfekt i vårt kök och vilket gott kaffe sen!
Idag gick vi upp vid nio och åt frukost, sen kom Erna och hämtade oss och vi åkte ut i skogen för att plocka svamp. Mitt ute i skogen började det spöregna och vi gick lite vilse, så när vi äntligen kom hem var vi helt dyngsura. Doris tyckte att det var hemskt besvärligt med allt regn och ville helst sitta kvar under en gran i skogen... Vi hittade iaf så pass mycket svamp att vi kunde göra en svamp-omelett när vi kom hem!

Nu är Pelle och hämtar svamp i Söderbärke och Norberg och jag har tagit en promenad med Doris.
I mon blir det fest i Borlänge hos Carro och utgång, det var ett bra tag sen jag var ut i Borlänge, det ska bli kul!

Ha en bra helg! *Kram*

P.S Grattis Pelle din gamla räv, hehe.. Hoppas vi har 30 år till framför oss!! *Älskar dej*

1 kommentar:

Nutti sa...

Hade varit superskoj med utgång, men jag jobbar på Bolle eller S2 imorgon, så jag kan tyvärr inte följa med. Men gärna en annan gång! Kanske ses iaf om ni ska ut. Annars ses vi på måndag på jobbet. Kramis