tisdag 19 augusti 2008

Börjat jobba och läskigt i skogen..

Då har man avverkat första arbetsdagen då! Det gick bra, mycket att göra bara med ny kampanj på g och mycket att fixa efter semestrar...

I lördags var det fest hos Carro, vi blev en del folk, bl.a syster Åsa och systerdotter Linnea, kul! På stan splittrades vi och gick på olika ställen, jag och kusinerna gick på Bolle och dansade så fötterna värkte, hehe.. Åkte limo hem till Carro (!!!), åt pizza och sov gott i Carros soffa.

söndagen gick jag, Carro och Olle och Anna till Co-Co Thai och åt. Jag åt det jag alltid tar där; jätteräkor med kokosmjöl, gul curry och ananas, mmm....
Sen bar det av hemåt V-hyttan igen. Pelle ser man inte så mycket av nu för det fullkomligt väller in svamp.. Han jobbar hela dagarna fram till två på natten ungefär. Men vi träffas ibland och hejar på varandra iaf... =/ Det är italienare här nu och hämtar Karl-Johan, hejade på dom när jag tog en prommis med Doris nyss.

Igår, måndag, var jag ledig eftersom jag skulle ha jobbat helgen om jag inte haft semester. Då följde jag med Erna ut i skogen för att plocka Kalle. Doris var med oxå såklart, men rätt som det var, var hon spårlöst borta, vi ropade och ropade, men ingenting... Sen skrek det till en bit in i skogen och jag sprang mot ljudet helt förstörd. Tusen tankar virvlade i huvudet, nu dör hon tänkte jag, ett stort djur har tagit henne eller hon har ramlat ner i ett hål och kommer aldrig upp igen eller hon går vilse i den stora skogen. Ljudet var en fågel så vi gick tillbaks till bilen för att kolla om hon hade sprungit tillbaka, men ingen Doris.. Nu skakade jag och typ hyperventilerade, hon hade varit borta i typ 20 minuter och vi var verkligen mitt inne i skogen, flera mil hemifrån och ingen mottagning på telefonen. Jag gick tillbaks till där hon hade försvunnit och efter ett litet tag kom hon skuttande som om inget hade hänt utan att veta att hennes matte höll på att dö av skräck av att hon var borta.. PUH! Nu blir det stenkoll när vi är ute i skogen i fortsättningen... Ska sätta på henne en bjällra tror jag så jag vet var hon är.

Vi hittade iaf en massa Kalle, även i lördags när vi var ute och plockade lite. Lämnade in dom till Pelle och tjänade lite pengar, hihi! Vi hittade lite kantareller oxå som jag hade i en lasange tillsammans med fetaost och zucchini, det blev smarrigt!

Igår kväll åkte jag, Malou och lilla Zigge till Falun för att hälsa på Hanna som var på besök från Norge. Hon ska börja på en skola i London så det var kul att träffa henne lite innan hon flyttar. Då får man väl åka och hälsa på i London sen då!

Doris har börjat löpa, stora tjejen! Vi har beställt ett tikskydd från Gimli Gård som är speciellt till frallor, alltså utan svanshål!! Det är liite stort men hon är så söt i det så, det är svart-vit rutigt med gula blommor! Ska lägga in en bild på det sen..

Oj, vilket långt inlägg, men då var det ett tag sen jag skrev oxå.. Det blir nog en stund till nästa, nu är det jobb som gäller samt att sköta markservicen här hemma eftersom Pelle jobbar så himla mycket, sen ska Doris ha sitt oxå.

Ha det så länge mina vänner!!

3 kommentarer:

Nutti sa...

Kul att ha dig tillbaka på jobbet igen! Den där skckräcken när man tänker att ens lilla hund på riktigt har försvunnit, går inte att med ord beskriva. Fruktansvärt är det. Tippan jagade ju en kat förut, och försvann spårlöst. Till slut hittade jag på henne under golvet i en lada, där hon var fastkilad, och jag fick bryta upp golvet med en kofot och frigöra henne. Hua det var så himla hemskt. Kram på dig

Sussi sa...

Jag skulle varit helt förstörd om Alven hade försvunnit så för mig. Tur hon kom tillbaka. Kram kram!

ErikaS sa...

Jo tack jag var helt förstörd, skakade långt efteråt.. =( Fy vad läskigt med Tippan, tänk om du inte hittat på henne, hemska tanke!