fredag 8 augusti 2008

Mellanlandat!

Oj vilka kalas-dagar vi hade på Tjörn!
Åkte ner i ihållande regn på måndagen, kom fram till Linda & Putte i Bleket på Tjörn vid 17-tiden. Det fortsatte att regna och blåsa men vi såg ändå vilka fina omgivningar det var, alldeles vid havet! Inspekterade huset, så himla mysigt, med en massa rum och t.o.m en gästlägenhet. Efter ett tag kom Cicci, Valle & Jessica som hade åkt tåg ner. Vi placerade ut oss i olika rum, jag och Anna fick bäddsoffan i gästlägenheten, det var nice! Sen drack vi lite vin och snackade hela kvällen.

tisdagen åkte vi in till Göteborg, tog en timme ungefär. Där var det shopping som gällde, jag hittade min drömbutik, Shock, hade kunnat handla ALLT i den affären, men fick nöja mej med ett par skor, en väska och en skjorta till Pelle i 30-års present. Annars fyndade jag ett par knalligt gula lackskor för halva reapriset på Wedins, en svart klänning på Rut m.fl och lite annat krims-krams. Vi mötte upp Lotta (kusinernas mamma) och hennes kompis Berit som hade kommit med tåget, sen käkade vi lunch. När vi kom tillbaks till Tjörn och det hade spruckit upp och solen lyste, så vi som inte hade mat-tjänst (vi turades om att laga mat, eftersom vi var så många) gick ner och tog ett dopp i havet. Kallt med så himla fint så man blev helt till sej...
Efter maten blev det sällskapsspel med hetsiga diskussioner, haha..

Onsdagen tillbringade vi på en ö som hette Dyrö, vi tog en liten färja ut och där spelade vi minigolf och åt på en fiskrestaurang. Sen åkte jag och Anna och handlade för det var våran tur att laga mat, det blev lasange med sallad. Efter det gjorde vi oss iordning för party, för senare åkte vi till ett ställe som hette Haddocks i Skärhamn, Linda var chaufför. Där var det fullt ös, som en liten mini-Patricia, stället låg alltså på vattnet som på en flotte! Vi dansade och hade kul.

torsdagen var det dags för mej att åka hem, jag fick skjuts in till Gbg, för dom andra skulle gå på IKEA. Tråkig tågresa hem, baklänges hela vägen, urk... Möttes hemma av en överlycklig Doris och en lika glad Pelle, här var man saknad! =)
Det var iaf underbara dagar, med mycket skratt! Tack Linda & Putte för eran gästfrihet.. Jag kommer gärna tillbaks till underbara Tjörn!
Bilder kommer sen, har tagit massor...

Idag är det ompackning som gäller, för om en timme kommer mamma och då bär det av till Askersund och utställning.

GRATTIS Doris som fyllde 1 år i tisdags, världens bästa hund!!
Jag har inga förväntningar att det ska gå bra på utställningen, hon är ju så liten, men det ska bli kul att träffa lite fralle-folk.

Ha en bra helg! Kramiz

1 kommentar:

Nutti sa...

åå, ser fram emot att få se kort, det är ju så skoj! Lycka till på utställningen, och grattis till Doris i efterskott. Ses nästa vecka på jobbet iaf. Kram på dig