söndag 3 augusti 2008

En doft av Karl-Johan..

Pelle håller på att steka Karl-Johan svamp, det luktar kalasgott!!

Helgen har varit regnig och grå. Vi sov i Medväga fre-lör, efter att ha matat vildarna på lördag morgon så begav vi oss till Insjön och gick på Lager 70 och Clas Ohlsson.. Fyndade en hel del prylar! Sen hade vi tänkt att fortsätta upp till Rättvik, men då öste regnet ner så vi åkte hem igen. Hälsade på Jessie och Tommie i deras nya lya, sen gick vi på kupolen en sväng och avslutade med att äta på ATA.

Pelle åkte hem för att köpa in svamp. Jag & Doris var kvar i Medväga, letade fram en massa gamla resultat från mina tävlingar med hundarna som jag har lagt in HÄR.
Efter att hundarna fått kvällsmålet åkte jag hem till Cicci som hade lite partaj hemma hos sej, jag var nykter och höll mej till chips och ostbågar! Det var trevligt, men vid tio åkte jag till Medväga igen och då hade även Pelle dykt upp.

Idag när vi kom hem har jag tvättat, diskat och börjat packa lite. Pelle lagade smarrig mat på e.m och nu vankas det svamp-macka.. =) (tur att karln gillar att laga mat!)

I mon bitti bär det av till Göteborg, åker bil ner med Sara, Micke och Anna. Åker tåg hem på torsdag.
Missar tyvärr Doris ett-års dag som är på tisdag.. =/ Tänk vad tiden går, tyckte nyss hon var en lite mini-köttbulle och nu är hon en stor räcer-köttbulle! Våran lilla älskling..

Ha en bra vecka vilka ni nu är därute..
Kramen

2 kommentarer:

Nutti sa...

Hej stumpan!

Verkar iaf som att du hinner med en hel del roligt på din semester! Jag blir lite handlingsförlamad och har börjat få lite ångest över att jag börjar på måndag igen...

Kram på dig

Milla sa...

Åååååå mailar du över lite svamp???!!!
Fick precis ett enormt HA-begär *fniss*
Hoppas det är bra med er! KRAM!