måndag 11 augusti 2008

Fralle-special i Askersund & bilder från Tjörn

Nu har jag rännt klart den här semestern, puh!
Mamma och PimPim kom hit vid två på fredagen och vi packade in all packning och hundar i min lilla Kia. Sen åkte vi ner mot Askersund, med en rastning med kaffepaus samt ett stopp för handling. Vi kom fram till den lilla campingen i bra tid, den låg en mil utanför Askersund mot Laxå. Vi fick en liten, liten campingstuga fem meter från sjön, riktigt schysst! Vi åt medhavd sallad och drack ett glas rött på vår veranda. Hundarna härjade runt i stugan så vi gick en promenad i omgivningarna så dom skulle lugna ner sej.. På natten fick ett par av grannarna ett psyk-bryt och bråkade och skrek, hundarna började skälla och vi vaknade. Karln i huset(vagnen) stormade iväg med en ramsa av fula ord i spöregnet, jaja..Mamma & hundarna vid vår lilla "hytt"


lördagsmorgonen åkte vi in till Askersund där utställningen var och fralle-specialen. 116 frallor anmälda så det kryllade av godingar där.. Jag som hade noll förväntning för Doris kom ut med en 1:a, smått chockad.. Skitkul, helst av Kenneth Edh på själva rasspecialen! Kritiken står på Doris sida. Maria med Roffe och Kerstin med Frida var oxå där, dom fick oxå ettor. Roffe blev unghunds-reserv tror ja..

Vädret var sisådär, skurar och emellanåt stekhett, mysko! Efter utställningen åkte vi tillbaks till stugan för dusch och ombyte, sen var det grillning med Fransk Bulldogg klubb på en annan camping. Vi kände ju knappt nån där så vi blev inte så långvariga.

Söndagen fortsatte med den internationella utställningen. En annan domare idag och Doris fick en 2:a, nu blir det inga utställningar för Doris förräns nästa sommar om hon har vuxit till sig. Maria och Kerstin hade satt upp ett tält så vi satt i det för det kom lite skurar idag med. Mamma kikade lite på pudlarna sen åkte vi hemåt. Jag såg många fina frallor under helgen och nu är jag valp-sugen igen... =) Träffade även ett par halvsyskon till Doris efter Izor, kul!


Hanen till vänster är en halvbror till Doris, något större!


Väl hemma gjorde jag och Pelle friterad scampi med ris och sötsur sås, gött..

Idag var det underbart att vakna i egna sängen, vi har städat lite härhemma, gått en promenad och inte så mycket mer. Ska följa med Pelle på svamp-rundan sen ska vi steka pannkakor.


Bilder från Tjörn;


Kusin Linda & Putte (fondväggen bakom dom är såå snygg!)Nere vid badbryggan, Sara, Anna & Micke i bakgrunden
Vackert...Nu blir det inga mer bilder idag iaf, med det här tröga bredbandet..

Gonatt allihopa!!

Inga kommentarer: