tisdag 18 mars 2008

Snö, usch...

Har precis varit ute och rastat Doris på lunchen och fy vilket väder.. Det snöar åt alla möjliga håll, men Doris sprallade på..

Helgen var riktigt trevlig! Vi åkte buss till båten, Victora 1. Fick kanonfina hytter med dubbelsäng, minibar, sjöutsikt och fruktkorg. Käkade buffé på en gång vi hade gått på båten typ, den var god. Alla utom jag, Pelle och Erik gick och bubblade, vi satt i hytten och smakade på tax-free spriten.. Sen var det party för hela slanten, disco och diverse upptåg! Vi ramlade väl i säng nån gång sent på natten.. Glömde såklart att ställa fram klockan så vi missade våran special-frukost. =/ Klev av i Tallinn i ruskväder, det var inget vidare trevligt att strosa runt så jag och Pelle åt frukost på Mc Donalds, sen handlade vi lite billig cigg och gick tillbaks till båten för lite vila. Vi höll förresten på att hamna på fel båt, hahaa..
Vilade ett par timmar sen var det dags för buffé igen, alla lite slitnare denna dag. Några gick och lade sej, men jag och Linnea hängde lite och lyssnade på vidrig estnisk karaoke m.m. Vid ett orkade jag inget mer utan köpte varsin räksalld till mej och Pelle och gick till hytten.
Vaknade pigg på söndagen, käkade frukost och sen var det dags att kliva av och åka hem. Snipp snapp slut!

Söndagen blev hemskt lugn, Erna kom hem med Doris och vi låg mest och chillade i soffan.

Igår efter jobbet kom Carro förbi en sväng och vi gjorde kycklingsallad. Har kommit på en dressing som är kanongod, här är receptet om nån vill prova;

-Hacka sallad och lägg upp på tallrikar (typ isberg, gurka, tomat, rödlök, paprika, ja vad man vill..)
-Stek kycklingfileér.
-Blanda dressingen; Typ 2 msk rödvinsvinäger blandas med lika delar Johnnys senap, häll i tre gånger så mkt olivolja, lite salt och peppar, blanda sist i turkisk yoghurt i valfri mängd, ju mer ju svagare dressing.
-Om man vill kan man steka lite vitt bröd i tärningar i olivolja och vitlök till.
-Hyvla över lite ost, typ parmesan.

Ät och njut!

Nu är lunchen slut och dags för jobb igen, lägger in bilder från kryssen sen, har inte hunnit med det..

Tjo!

2 kommentarer:

Stolt Mamma sa...

Hej!
Kul att ni hade det bra och överlevde! Jag hade rätt kul på jobbet faktiskt, men hade såklart varit roligare att jobba med er!!
Kommer sakna er i sommar bland alla gubbar på SSAB...=)

Ha´det så bra!KRAM

Nutti sa...

Hej stumpan! Hade sett fram emot att du också lagt ut bilder från våran tripp...Haha! Du har sett dom på min sida va?! Ses på jobbet. Kramen