torsdag 27 mars 2008

Torsdagslediig!

Ja, kanske dax och uppdatera vad som hänt senaste veckan då..

I lördags åkte vi till Gävle, först lämnade vi av Doris i Stråtenbo där hon skulle bo över natten. Åkte därifrån i strålande sol, i Valbo var det snöstorm!! Vi tog oss in på IKEA i ovädret och gick ett varv. Köpte lite smått och gott och beställde en köksfläkt som vi ska ha över köks-ön, en fristående grej med lampor uppe och nere. Bild här! Det är den beiga vi ska ha.
Sen gick vi in på Valbo köpcentrum och strosade runt, vi gick och fikade med Pelles kompis Hysing som bor i Valbo.
Han guidade oss sen in till Interpool där vi mötte upp Carro. Där var det stor biljard tävling, Carros brorsa Marcus Chamat var en av favoriterna och han är även delägare till stället.
Jag och Pelle tog en varsin öl och sen åkte vi till Marcus lägenhet för ombyte och förfest.
Anna med kompis Kicki var oxå i stan och kom förbi.
Vid nio åkte vi ner till Interpool igen och festade på! Jag och Carro spelade lite biljard, men det blev inte så långvarigt för några utländska spelare skulle absolut visa oss olika trix, ganska säkra var dom!
Anna och Kicki gick före till Heartbreak som vi skulle vidare på, Pelle och Hysing hade åkte ut till Mc-klubben. Jag och Carro gick till Heartbreak vid 23. Där var det fullt ös, coverband på övervåningen och disco nere. Vi flummade väl runt som vanligt och vad hände egentligen med toan Carro!!?? Lite bilder från kvällen:
Pelle, Anna & Carro

Hela gänget (Jag, Anna, Kicki & Carro)

Smile!

Say no more...

Det var en trevlig kväll med trevligt sällskap. Jag, Carro & Pelle tog en taxi hem till Marcus efter besök på Mc Donalds.. Söndagen var seg, vi låg mest och slappade, det blev en kebab från pizzerian på hörnet oxå.

På kvällen grävde vi fram min bil under snön och begav oss hemåt, hämtade upp Doris (som nu heter Horis i Stråtenbo, p.g.a kiss i sängen, kattbajsspya på Björn och diverse andra påhitt...)

På måndag jobbade jag kort-dag, då det var annandag påsk. Det var lite folk, säkert inte många som visste att vi hade öppet. På kvällen åkte vi hem till Malou & Jeppe och tittade på lilla (stora!) Zigge. En riktig goding var det, lägger in bild på honom sen!

Igår kväll var det underkläds- & smyckesparty hemma hos Lotta. Jag hittade en BH jag gillade och ett halsband. Vi var ett glatt gäng tjejer som sprang runt och provade BH-ar! Mycket fina smycken men ekonomin är inte den bästa så jag höll mej..

Varför inte ekonomin är den bästa är för att vi i morse lämnade in min bil på 3000-mils service på Bilmetro i H-mora, kostnad 4700!! Skjutsade Pelle till jobbet till sju, sen har jag diskat, tvättat och glott lite på TV.. Klockan är bara 12 och det känns som jag har hunnit med massor! Nu ska jag och Doris ta en långpromenad i det soliga men lite kalla och blåsiga vädret. Sen ska jag nog in och hälsa på Malou en sväng sen hämta Pelle på jobbet kl 16. Storhandling efter det, sen ska Doris badas inför utställningen i Ludvika på lördag. Skulle behöva byta vatten i akvariet oxå, får se om det orkas med, vill helst sälja skiten nu känner jag, alla fiskar bara dör ju...

Har lagt in lite fler bilder på Pim-Pim HÄR från i fredags när vi var där och hälsade på.

Ha det bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså. Du var den skyldige. Härmed är du portad hos oss. Mvh HH.

Nutti sa...

Haha, gick det vilt till på den festen, med trashad toa och allt?! Ses imorgon. Kramen

ErikaS sa...

Jo, eh.. Måste ha varit en spricka i den innan.. Pinigt värre!