torsdag 6 mars 2008

Snart helg igen..

Torsdag kväll var det nu då.. Har precis ätit isterband med stuvad potatis, mm.. Har packat lite grejer jag behöver i helgen oxå, för vi blir och bo i m&p:s hus i Medväga tills på söndag och ta hand om huskyna, för m&p ska upp till Åsarna och kolla på polarhunds-VM.. Där kunde man ha vart med om vi hade sparat unghundarna, men ganka skönt och slippa stressen oxå!
Kolla förresten in trailern på vm2008, två av våra (föredetta) hundar är med, en beige (Dallas) och en ljusare (Lina) som ståt och kivas med varandra i starten ungefär i mitten av trailern!

I mon bitti innan jobbet ska jag lämna bilen hos syrrans karl Björn, han ska rostskydda den i deras nya garage i helgen. Det tar några dar så den är väl förhoppningsvis klar på söndag när vi ska hem igen!

Vi tänkte passa på och gå ut på lördag oxå när vi ändå bor i stan, det blir lite förpartaj hos oss och sen utgång på Rock house tror ja, rapport kommer efter helgen!
Pelle kommer upp när jag slutar i mon, sen blire nog lite god köp-mat och bubbel i m&p:s bubbelbad, nice!

Nu blev jag hemskt trött, natti-natti!

2 kommentarer:

Nutti sa...

Ååå, det lät skönt med bubbelbad... Hoppas ni får skoj i helgen om ni ska ha partaj. Nästa helg ska vi ha partaj tillsammans! Vi ska ha sö sköj! Kram på dig

ErikaS sa...

Ja det ska bli kanonkul med x-ning!!