fredag 21 mars 2008

Grattis Malou & Jeppe!!!

..till lille Zigge som föddes inatt!! Har inte pratat med Malou själv, men jag hoppas att allt gick bra. Ser fram emot att få träffa underbarnet, det kan inte bli så mycket annat än bra och en sötnos med dom föräldrarna.. =)

Jag har en sån skön känsla i kroppen nu; huset är nystädat, fräscha lakan i sängen, en massa ljus tända, eld i brasan, hunden är nöjd och belåten och världens bästa karl håller på och gör egen pizza till oss, jag ser fram emot morgondagen i Gävle och så har vi lånat några filmer till kvällen. Kan det bli bättre? Det känns inte så just nu iaf...

Vi vaknade tidigt i morse, kunde inte sova riktigt bra efter messet från Malou vid halv fem i morse. Drog mej till nio sen klev jag upp. Rastade Doris sen åt vi frukost och körde igång med påskstädning.. Vid ett åkte vi in till Borlänge, tog en sväng förbi BK med alla skidturister, sen hem till m&p. Vi gick en sväng med hundarna (Husky-Hope, Pudel-Pim-pim och Doris), P-P tyckte att det var hemskt spännande med första längre promenaden! Sen gick vi in och fikade, Dorran och P-P busade för fullt. Doris tog det faktiskt riktigt försiktigt med tanke på vad hon kan göra och P-P är en riktig liten tuffing så vi fick många skratt när dom brottades!

Sen åkte vi vidare till nästa påsk-fika, det var i Säter hos Jorma och Yvonne.

Nu är vi hemma och ska bara slappa, pizzorna börjar lukta mumma i ugnen så nu är det dags att sluta tror ja..

Kram på er!

Inga kommentarer: