söndag 30 december 2007

Host-host

Drygt å va förkyld, men det lär väl bli bättre snart..

I morse sov vi till tio, det var meningen att vi och Anders och Kristin med barn skulle hem till Jorma och Yvonne och äta, men eftersom flera av oss är krassliga så ville vi inte åka dit och smitta ner.
Jag, Pelle och Doris tog istället en promenad mitt på dan i sakta mak. Jag gick med stavar, måste ju börja träna inför Tjejvasan, hihi..
När vi kom hem städade vi lite, tvättade och lagade lunch. På e.m åkte vi in till H:et och handlade och åkte förbi Olle och lånade filmer, vi har precis sett "I am Legend" med Will Smith, den var ok, men lite läskig.. Var lite nojjig när jag var ut och rastade Dorran nyss..

Fredagen var kanonskoj! Jag jobbade till sex, sen kom Pelle och Benny och hämtade upp mej och vi åkte ut till Stråtenbo. Jag gjorde iording mej lite snabbt, sen åkte jag, P, B, Åsa och Björn in till kusin Sara som hade singstar-kalas! Doris fick vara kvar i Stråtenbo och busa med Sheila, Maja och Albin var hundvakt. Line ligger mest och ser sur ut när Doris och Sheila brottas i HENNES bädd, haha!
Mycket folk hos Sara; Jessika, Mia, Hanna, Elin, Blondie, Satan m.fl.
Vid elva tog vi taxi till stan och gick på s2 och kollade på Rootvälta, alltid lika bra stämning! Efteråt tog vi taxi till Stråtenbo igen, det blev en Buzz-vända innan vi la oss, jag och P fick sova på Majas rum och Doris fick sova i sängen för omväxlings skull!
Åsa kom och väckte oss vid tolv, då vankades det bacon och ägg, perfekt bakismat!! Vi slappade och kollade på film tills fem då Sara slutade jobbet så vi kunde hämta bilen (bilnycklarna låg inne hos henne...)

I mon blir det en kort dag på jobbet, 10-14, sen ska jag lämna Doris hos Lotta som ska vara hundvakt över nyår, Kanon! Där får hon leka med Rottis-Hexxa och ha det bra medans vi ska på 30-års kalas för Aschlan i H-mora. Egentligen vill jag bara va hemma och slappa, men inte själv på nyår, usch..
Ha en sista bra dag på det här året!! KraaamLine & Doris

Doris har lagt beslag på ALLA tugg på julafton hos m&p..

3 kommentarer:

Lisi sa...

HAHAH!!Det ser ut som Line har Dorran i munnen. Mini-Doris =)
Hoppas du får en trevlig kväll!!
Gott Nytt År!!

Nutti sa...

Fullt upp med massor av glada partyn! Det är så det ska va!!! Ses imogon på jöbbe. Kramis

ErikaS sa...

Ja rätt rolig bild faktiskt!