torsdag 27 december 2007

Det var den julen..

Då var det vardag igen! Julen var riktigt lyckad, en kort summering;
Söndag-Jobbade, fick gå hem tre. Vi åkte direkt till m&p där vi firade Lilla julafton med syster och familj, eftersom ungarna skulle vara hos sin pappa på julafton. Glögg, julmat, godis och paket! Jag och Pelle hade fixat efterrätten, en italiensk halvfryst glass med vit choklad och hallon, den gick hem! Åkte hem sent på kvällen.

Måndag (julafton)- gjorde julgröt till frukost, vid elva kom Pelles pappa och Yvonne och fikade. Sen till Borlänge igen, käkade stek med m&p och Åsa, kollade på Kalle Anka sen hem igen.. Vidare till Pelles bror Anders där det var fullt hus! Kristins syskon med barn var på besök, så där var det tomte och ännu mera julmat! Doris lekte med barnen (6st mellan 3-7år!) men emellan åt fick hon gå in i buren och varva ner.. Det blev lite vin och Wii-spel senare på kvällen. Vid halv ett gick vi hem.

Tisdag (juldagen)- tog det mest lugnt, gick en promenad upp till Anders och Kristin och hämtade bilen. Sen till Borlänge IGEN och lämnade Doris hos m&p för nu var det fest! Hämtade Carro, sen hem till Anna på förfest. Sen till Hela Huset där vi hade bokat bord, hade jättekul och traskade väl hem till Carro vid 2-tiden. Gjorde inte många knop igår.. M&p kom förbi med Doris till Carro, vi kollade på film och slappade. Åkte hemåt på kvällen när vi kände oss körbara..

Nu ska jag anmäla Doris till utställningen i januari..
Bilder från julen kommer sen, fick en ny digital-kamera av plutten, kanon!!

Tjo flöjt!

Inga kommentarer: