torsdag 20 december 2007

Julshopping

Idag var enda dan jag var ledig den här veckan så idag skulle alla julklappar fixas!
Jag och Doris sov till halv nio, gick upp, rastade Doris, käkade frukost, tvättade en tvätt och åkte in till Borlänge vid tolv. Lämnade av Doris hos m&p så jag fick handla i lugn och ro..

Hämtade upp Hanna hos Mia, hon är på besök från Norge över jul. Vi (och alla andra..) åkte till kupolen och sprang runt på diverse affärer, jag hade nästan tänkt ut alla julklappar utom till Pelle (som är svårast..) så det gick ganska smärtfritt! Hittade riktigt bra klappar till Pelle oxå, hoppas han blir nöjd!
Efter ett tag kom Carro oxå och vi käkade lunch på Matpalatset. Handlade skinka, julgodis-ingredienser m.m på Ica och vid fyra skjutsade jag Hanna till busstationen, hon ska upp till mormor i Orsa och fira jul. Får se om vi hinner ses nåt i mellandagarna, vi ses så sällan och det är inte alltid tiden räcker till för att ses så mkt, synd. Glömmer aldrig tiden när jag bodde i ettan på Hushagen och Hanna bodde i min skrubb, de va tider de!!

Jag åkte och hämtade Doris hos m&p och fick lite kaffe me duppa. Doris hade skött sej, hon är lite dryg på husky-Hope bara, men hon står snällt ut med vilden..
Åkte ut till Stråtenbo och hälsade på syrran en sväng oxå, så Doris fick leka med Sheila lite.

Nu är jag iaf hemma, pust! Vi har varma mackor i ugnen och Doris ligger och myser i nya soffan från Globus Sport framför brasan..
Den verkar duga nu, men det första hon gjorde när jag tog hem den var att kissa i den..
Får se om jag hinner skriva nåt innan jul, nu är det jobba som gäller fre-lör-sön!

Kram

1 kommentar:

Lisi sa...

Myyyyys-Doris! =) Fan va söt den där hunden är!!Det är nästan lite farligt att kolla på henne, man blir ju lite valp-sugen igen.
God Jul till dig och Pelle!
Kram kram/Lisi