torsdag 6 december 2007

Grönt igen..

Nu är nästan all snö borta, är så trött på dom här vintrarna. Kan det inte få komma någon decimeter snö i november, sen kan det vara några minusgrader fram till mars, sen får det gärna bli vår igen!

Jag är ledig idag, jobbar hela helgen istället. Jag och Doris tog sovmorgon till halv nio, efter det har jag gjort eld i kaminen, diskat, ätit frukost och slängt in en tvätt i maskinen. Vi har hunnit varit ut och rastat två gånger oxå. Ska hänga vid datorn en sväng sen tänkte jag ta en lite längre promenad med Doris, åka in till H-mora och handla, tanka och kolla luften i däcken. Tänkte fixa ordning lite mat till Älskling kommer hem från jobbet oxå, det blir nog kycklingjox (typ kyckling med creme bonjour, lök o paprika), klyftpotatis och sallad.


På jobbet är det fullt upp inför julkampanjen, jag tycker vi verkar ha full koll så nu är det bara att invänta julruschen..
Igår kväll hade vi utbildning med Lupus, vi tar ju fodren Precept och Anf, samt schamposerien Espree från dom. Espree verkar vara riktigt bra! Har testat två produkter på Doris med mkt bra resultat. Det finns verkligen ett schampo/balsam för varje pälstyp och även problemhud/päls.

Doris fick vara hos Pelles mamma Erna igår, det märks att hon verkligen stortrivs där, kul!

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Nutti sa...

Vi blev helt klara med julkampanjen idag. Bra va?! Ses imorgon stumpan. Kramelikram

Lisi sa...

Hihi på nåt sjukt vis så saknar jag att julkampanja och skylta i butiken! =) Eller så är det er jag saknar... tror mest på det sistnämda!