söndag 2 december 2007

Glögg & Pepparkakor..

Igår åkte vi (Jag, Pelle, Linnea och hundarna) till Borlänge mitt på dan, först förbi jobbet en sväng och lämnade ett par nycklar, sen gick vi en vända på julmarknaden på stan, helt värdelös! Vidare hem till M&P där vi fikade på nyinköpta munkar och letade på mina längdskidor och tog ett varv runt gården, hehe.. Sen till Stråtenbo och lämnade av Linnea och Sheila.
Vi hann förbi kupolen en sväng oxå, köpte "tejpvalla" på Stadium och lite smått och gott på Rusta.

Jag och Pelle åkte hem till V-hyttan igen, slappade och kollade på film.

Sötisarna i soffan!!


I morse vaknade vi tidigt som vanligt.. Städade lite, tvättade, satte upp julbelysning på altanen och fixade ordning datarummet som har varit lite sunkigt, så här blev resultatet:


Vid lunch kom Anders, Maria och deras boxer Kelsey hit på korv&potatissoppa som Pelle hade gjort, när vi hade ätit åkte vi upp till Folkets hus och gick tipspromenaden. Efter det åkte vi in till Hedemora och tog ett varv på julmarknaden. Åkte upp till Pelles mamma och hämtade min låda med julpynt, får se om vi orkar få upp nåt mer idag.. Doris ligger helt utslagen i sin bädd, det har varit en jobbig helg för henne med mycket lek, badning och kloklippning..

Nu håller Pelle på att baka ciabatta och jag ska göra bananmackor i ugn lite senare. Efter det blire glögg och pepparkakor med ädelost, yummy!!

I morgon jobb som vanligt igen, varför kan man inte få vara ledig lite oftare men ändå få lika lön??!!

Kramiz


2 kommentarer:

Lisi sa...

hello!
Ja jag blir med på måndag, har fixat barnvakt! =) Jag ringde ju och sa det till Lotta, men hon kanske inte sa det till dig? =)
Ska bli kul att få träffa allihopa!!
kram kram

ErikaS sa...

Nä.. Vi har lite dålig kommunikation på DM, hihi.. =)
Då syns vi då!!
Kram