tisdag 11 december 2007

Systrarna Sjöö..

..ska ut och umgås lite imorgon kväll, nice! Det är inte ofta det händer.. Äldsta syster Carina bor i Östersund så det är inte så ofta vi ses, sist var när vi var upp och hämtade Doris för snart 2 månader sen.

Mellersta syster Åsa bor i Stråtenbo, mellan Falun och Borlänge, och hennes äldsta barn Linnea fyller 18 år i morgon så Carina kommer hem på en snabbvisit. Vi tänkte gå ut en sväng i Falun i mon kväll, jag åker till Åsa direkt efter jobbet och sover över där efter utekvällen. Så får Doris härja runt med Sheila och Line oxå, så hon lär ju bli lycklig! Åsas man Björn får vara chaffis och hundvakt så vi kan ta oss en drink eller två.. Får ta det himla lugnt, ska ju upp och jobba på torsdag, men skoj ska det bli!!

Middagen igår var jättetrevlig! Vi var ett stort gäng som åt på Banken i Falun. Kanonmat var det oxå och många skratt blir det när man träffar Falu-butiken.. =)

Jag och Disco-Doris var ut och rastade nyss, hon hade både reflexsele och blink-halsband, det är ju becksvart ute nu, usch! Fast Doris gillar inte selen, hon springer liksom i cirklar när hon har den lill-skruttan.. Lika med koftan som hon säkert kommer att behöva ha dom närmaste dagarna, det ska bli mycket kallare, brr... Men ingen snö. =(

Pelle och bror Anders håller på och packar svamp i små lådor i kartonger mitt i vardagsrummet så jag och Doris är tvungna att vara i data-rummet och köket, suck.. Får väl kolla in lite bloggar så länge då..

Ciao!!

Doris kollar in fralla-sidan!

Inga kommentarer: