fredag 1 maj 2009

Hemma!!!

Vilken känsla att vakna upp hemma i sin egna säng, med våra älskade hundar mellan oss. Dock vaknade vi kl sex i morse, jetlag.. Härligt att våren har kommit till Svedala oxå, när vi åkte var det snö och kallt!

Vad hände dom sista dagarna i LA då.. Måndagen tillbringades först på 3rd street, Santa Monica, med att inhandla lite presenter till hundvakter och systerbarn. Sen gick vi ner till stranden eftersom jag och Sara hade gett oss fan på att bada i havet innan vi åkte hem.. Det gjorde vi oxå, kallt var det men härligt! Satt och njöt på stranden ett tag, sen var det dags för våra reskamrater Sara, Micke och Cicci att åka. Dom skulle åka och hälsa på en gammal klasskompis till Sara som bor utanför LA och tillbringa natten där för att dan efter gå på Disneyland och åka hem på onsdagen.

Vi stannade kvar eftersom vi skulle flyga hem dan efter. Vi avslutade våran USA-vistelse med att äta på Buddha´s Belly igen (lika gott dennna gång) och till efterätt blev det en frappuchino från Starbucks.. Sen packade vi iordning väskorna och väntade på att få åka hem.
Vi blev hämtade av en shuttle-buss fyra på morgonen och åkte till LAX. Våra väskor höll på att hamna i Köpenhamn!

Flygresan hem var lite lättare än ditresan, vi mellanlandade än en gång i New York, landningen där är speciell, det känns som man landar PÅ staden och frihetsgudinnan ser ut som en liten leksak! Våran landning var mkt bättre än Pelles brors fick vi (tack och lov) veta i efterhand.. Landningsstället kom inte ner så piloten fick göra en panikuppåkning igen. Folk var hysteriska och trodde det var slut. Anders satt med telefonen i handen och var på väg att ringa hem till familjen.. Fy vad läskigt!

Vid sju på onsdag morgon var vi iaf på Arlanda och sen tog vi första bästa tåg till Borlänge. Där kom mamma och hämtade oss och hon hade hundarna med sej. Dolly var glad att se oss men Doris var lite avvaktande. Och vad stor Dolly har blivit! Nästan ikapp Doris nu.. Pelle sa att hon tjurade i nån timme innan hon blev som vanligt igen. Men sen är hon lite speciell den damen oxå!

Jag åkte direkt till jobbet och Pelle och hundarna åkte hem. Jag och Linnea började inventera det sista, hund- och kattmaten. På eftermiddagen var jag som väntat helt slut, ögonen gick i kors och vid halv åtta gav vi upp, men då var vi klara med det vi tänkte oxå!! Jag däckade på soffan hemma hos Linnea.

Vi gick upp tidigt igår morse och var på jobbet kl sju för att göra klart det sista inför bokslutet.
Vi hann precis klart tills vi stängde kl.15, skönt!!

Pelle kom och hämtade mej, vi åkte och handlade sen hem till vår kära station!
Tog en promenad upp till Erna och satt där och snackade ett tag. När vi kom hem gjorde vi bananmackor sen badade jag hundarna och klippte klorna på dom sen kröp vi till kojs alla fyra!

Idag har jag pckat upp väskorna och börjat tvätta. som tur är tvättade vi ett par ggr i USA så det är inte så mkt tvätt. Sen har Pelle fixat lite på balkongen så vi kan inviga den med att grilla i mon kanske.. Efter jag har skrivit detta ska vi ta en skogspromenad.

Ni får förbereda er på att bli bombaderade med bilder i fortsättningen.. Vill ni inte se dom så äre bara att låta bli!! Vi ska få ordning på alla kort först, vi har tagit minst 900 kort med systemkameran och kanske 200 med den lilla och en massa filmer.´
Puss å kram

Solnedgång vid Pacific Beach, San Diego, CA.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Välkommen hem frun!!!
KRAMAR!

Lena sa...

Klart jag vill se bilder!!!
Borta bra men hemma bäst! visst är de så...
Skön helg på er!
Kram /Lena