måndag 4 maj 2009

Helgen som gick..

Sådärja, då är man tebax i vardagen igen då! Känns bra att vara tebax på jobbet, vi har lite nya projekt på g..

I fredags var vi ut på en härlig långpromenad i skogen. Doris rullade sej i nåt oidentifierbart och luktade väldigt superilla sen, usch.. Eftersom det var så varmt så åkte vi upp till hundbadet. Doris hoppade i på en gång, Dolly var lite skeptisk men när vi kastade i en pinne hoppade hon glatt i, men kom upp igen fortare än blixten!! Men det blir nog inga problem att få henne och bada i sommar. På kvällen bjöd Klubba och Annika hem oss på grillat, som jag har längtat efter det! Det blev diverse smaskigheter.

Vi vaknade tidigt på lördagen, var ut med hundarna, åkte och handlade och träffade Malou, Mia, Elin, Lina och ett gäng ungar nere i Säterdalen.
På kvällen var vi och grattade Sara-Lena som har fyllt 30. Pelle blev kvar på partaj medans jag och hundarna åkte hem och mös i soffan och tittade på Robinson. Hämtade Pelle på natten efter att ha däckat av i soffan..

söndagen vaknade jag kl 12 i panik!! Skulle baka chokladkaka och hallongrottor eftersom vi skulle få besök på e.m av syster Åsa med familj och m&p. Fick lite bråttom, men hann färdigt i tid. Sen kom hela ligan och dom hade även hundmaffian med sej så dom roade sej på gräsmattan alla sex hundtjejorna innan vi fikade och tittade på kort från resan. PimPim och Sheila gaddade ihop sej mot Dolly, dom känner väl på sej att hon är en liten tuffing som behöver veta hut så hon var så snäll och fjäskig så..
På kvällen grillade vi revbenssjäll, som blev helt underbart möra och goda. Till det åt vi egen potatissallad och grillad lök och paprika och Pelles bbq-sås, så himla gott! I love sommar!!!

Får se om jag orkar lägga in lite bilder ikväll.. Men först och främst ska hundarna ut på långpromenad sen ska det lagas mat. Pelle blev hemma i en vecka till innan han ska tillbaks till balkongbyggandet, hoppas hoppas att han får A-kassa för dom veckor han har vart hemma nu då..

Plikten kallar, ha det!

Inga kommentarer: