fredag 22 maj 2009

Dolly "Big face"!

Vaknade upp igår morse med hundarna brevid (dom hade som vanligt smugit upp i sängen), tittade på Dolly och fick en smärre chock.. Hennes ansikte var helt uppsvällt! Rynkorna var nästan utslätade, läpparna var tjocka och hårda och hon var även svullen ovanför ögonen. Jag ringde till S-O, Dollys uppfödare, på en gång eftersom jag visste att han hade kortison hemma så vi åkte dit på en gång och stoppade i henne en tablett. Det märktes att hon tyckte att det var obehagligt för hon krafsade mot huvet och gnuggade sej mot saker, lill-tufflan då..
Efter en timme var hon helt återställd och min teori är att hon fick nåt bett när dom var ute med Pelle på sista rastningen. Det var lite läskigt iaf och nu tänker jag alltid ha kortison hemma.

Pelle har fått hem sin Chevrolet El Camino som har varit på lagning i 2 (TVÅ!) år, så han är så glad så. Han städade ur den medans jag städade ur min lilla Kia igår e.m sen tog vi en cruising genom Vikmanshyttan med El Caminon, det är nåt visst med såna bilar när motorn mullrar.. Hundarna trivdes tror jag, dom fick sitta mellan oss på sätet. Jag ska ta bild på den så ni får se på white trash-bilen, hehe..

Jag jobbar fre-sön så det blir inte så mycket gjort i helgen förutom det vanliga. Hoppas på bra väder så vi kan gå på långprommis i skogen.

***TREVLIG HELG***

1 kommentar:

Sussi sa...

läskigt värre, tur allt gick bra.

Kram rkam!