fredag 15 maj 2009

Doris Surtant.

Doris är tjurig nu.. Hon har börjat löpt och måste ha sina löptrosor inne och det är INTE populärt! Dolly förstår inte varför storasyrran är så grinig och får mest roa sej på egen hand..
Jag ska beställa löptrosor till Dolly oxå ifall hon får för sej att börja tidigt, jag har köpt av Nathalie som syr speciella till frallor utan hål för svansen och i fina färger och mönster!

Jaha annars då, i onsdags gick jag och Mia runt älven med hundarna och pratade på så att tiden visslade iväg! Dolly fick sin första fästing, blä..

Igår åkte jag hem till Hyttan efter jobbet och hem till min käre man! Vi åkte och handlade sen lagade vi tacos och mös i soffan.

Här på jobbet håller vi på att göra klart vårt lilla café, dit måste ni komma och ta en kaffe när det är klart! Idag passar jag på och städa hundarnas rum här på jobbet nu när dom är hemma med Pelle, jag tvättar fällar och så. Annars är dom mest ute i p-rummet och ligger och trynar i en gammal skinnfåtölj!

Ikväll ska vi hem till Emilia och grilla med lite Hedemora-folk, sen väntar ledig helg, skööööönt!!

Ha det bra!!
Kramen

1 kommentar:

Sara sa...

Ja, det är verkligen konstigt hur de beter sig. Jag har en aning om att det är något med stora grupper med hundar som gör Ada avtrubbad, hon är likadan på frallaträffarna, lugn och sävlig, väldigt mammig och medgörlig. Grupptryck kanske? ;)