måndag 27 april 2009

Venice Beach idag, snart slut på det roliga..

Igår kväll åt vi på Buddha´s Belly, en asiatisk restaurang och det var så himla gott, den bästa maten på hela resan! Tack Carro för tipset.. Efter maten gick Cicci och Pelle tebax till motellet, men jag, Sara och Micke gick till en brittsk pub och tog en varsin Irish.. Efter det gav jag oxå upp, Sara och Micke gick vidare.

I morse vaknade alla utvilade och vi gick mot Venice Beach som ligger lite söder om Santa Monica. På vägen var det en matmarknad där det fanns massa smaskigt, mat, grönsaker och frukter. Vi köpte crepes och fp apelsinjuice till frukost.
I Venice finns det mycket att se, mkt mysko folk men mkt roligt oxå. Vi köpte lite presenter och en till väska eftersom våra är ganska fulla nu.. Vi träffade en liten fralla-tös som vi fick lov att pussa lite på, hon var jättefin, i Doris storlek och citronskäck.
Vi gick längs strandpromenade tebax och såg en kändis, han har vart med i Filip och Fredriks High Chapparal, Gary Busey (?).

Efter lite pizza så ligger vi på rummet och tar det lugnt, ikväll ska vi gå och äta på Hooters.
I mon åker Sara, Cicci och Micke och hälsar på en gammal kompis till Sara som bor i krokarna, sen ska dom på Disneyland innan dom åker hem på onsdag. Vi stannar kvar här och tar en taxi tidigt,tidigt på tisdag morgon till LAX. Hoppas att resan hem blir lättare än hit och att man får sova lite. Nu åker vi iaf mot natt och framåt i tiden, skönt. Är på Arlanda på onsdag och morgon och hinner förhoppningsvis med ett bra tåg till Borlänge då jag ska direkt till jobbet för att göra klart inventeringen.. Hilfe vad jag kommer va kocko i bollen då..

Nu ska jag sätta mej med kusinerna vid poolen och ta ett glas rosé och njuta av solen.

Syns snart!!! Kramar

1 kommentar:

Anonym sa...

Trevlig resa hem! Känns som om ni har varit borta i evigheter.
Kram Anna.