måndag 9 februari 2009

Sälen!

Helgen i Sälen var skitkul! Jag gick hem en timme tidigare i fredags så vi skulle komma iväg fortare och det var tur för väglaget var ju inte så bra.. Jag tror att det snöade konstant från det vi åkte till vi kom hem! Vi var uppe i lägenheten vid Sälfjällstorget vid 21 efter ett stopp i Vansbro och lite handling på affären där vi bodde.
Carro som skulle börja spela vid 22 gjorde sej iordning. Jag, Elin och Anna drack lite och snackade en massa skit. Vid tolv gick vi in på Harrys (40 meter från dörren!) och härjade loss. Det var schlager-tema så Rickard Herrey plus nåra till var där och uppträdde. Schlager är väl inte min favvo-musik men det var bara att gilla läget och det är ju alltid kul när Carro spelar! Efter ett tappert försök till efterfest sussade vi sött.

Eftersom vi bodde i en bunker så var det mörkt i rummet och vi sov till tolv nästan på lördagen. Efter lite frukost åkte vi till Rörbäcksnäs och gick på älg-park! Vi blev guidade av en gubbe (bara vi fyra!) till älgarnas hägn och där fick vi träffa Gösta, Gudrun och Isabell m.fl, totalt fem älgar. Vi pulsade i massor av snö och det avslutades med varm saft och korvgrillning över öppen eld. Älg-korv till Carros stora förskräckelse, hahahahahahahahhaa.

På väg hem slank vi in på Högfjällshotellet på after-ski (eller after-älg för oss), där var det världens ös, Du & Jag spelade. Vi som inte körde drack ett par öl, sen åt vi pizza och åkte till lägenheten och sov ett par timmar. Vi ryckte upp oss sent omsider och partade lite mer. Gick på Harrys igen, denna kväll var det 70-80tals tema. Hade en till trevlig kväll och en massa babbel när vi kom hem..
Vi sov till tolv på söndagen, åt frukost och packade ihop och städade. Det snöade när vi åkte hem oxå så det tog sin lilla tid. Var hemma i kära Vikmanshyttan vid 18 tror ja. Körde fast bilen i snön ute på planen, suck.. Jag och Pelle åkte in till stan ock köpte thai, sen myste vi i soffan med vovvarna. Har haft en kanonhelg med underbara vänner, love u!!

Bilder från helgen;
Harrys rakt fram, vi bodde i det gråa huset till höger!

Nån hittade ett skägg, hihi..

Tänk vad roligt man kan ha med ett skägg..DJ Princess is in da house!Jag & Carro myser i sängen..På väg till älgarna!


Gösta - skogens konung!


Anna, vad är det som är så kul? =)
Grillning..


Nu ska vi gå ut och rasta hundarna och väga lilla Dolly som blev 15 veckor idag. Stackars liten, hon försvinner ju i snön och kan bara gå där det är plogat.

Gonatt!2 kommentarer:

Nutti sa...

Haha, after-älg...jag tror jag dör vad skoj! Verkar som en härlig helg iaf. Kramis

Lena sa...

Härlig helg ni hade då!
Petrus gillar inte snön de minsta, lite klen & vek tror jag visst! fniss..
Han ska få sin spruta den här veckan. Våran Ferdinand...
Träffade Berta igår! söt som socker, och lika bitchig som Dolly! ha ha ha...
Va äre med tjejerna nu för tiden? he he he... förutom Märtan då...