måndag 23 februari 2009

Friluftshelg

Ja då var det kanske dags att uppdatera lite här då.. Jag tycker det blir jobbigt när bloggandet nästan känns som ett måste var och varannan dag, jag känner att jag hellre pysslar med annat är sitter vid datorn. Men jag vet ju hur kul det är att följa andras bloggar så jag ska ta mej i kragen idag!

I lördags åkte vi till Mora på f.m för att kolla på när mina hurtiga systrar gick i mål på Tjejvasan, vi hämtade upp Maja i Borlänge vid tio. Uppe i Mora var det busväder så Dolly fick mest åka i ryggsäck på Pelles mage, där trivdes hon! Det var många folk som pekade och ville hälsa, inte så konstigt för hon är ju så söt våran lilla apa...
Vi mötte upp m&p och Björn, Linnea och Linn vid målgången. Carina kom i mål på tiden 02:34:36!! Bra jobbat sis för det verkade vara riktigt tunga spår.. Vi köpte langos och Pelle köpte björnkorv, det såg mest ut som en hemskt dyr bajskorv och smakade inte så mkt.. =/
Efter en stund kom även Åsa i mål, inte långt efter på tiden 03:09:51, oxå superbra gjort! Syrrorna åkte och duschade, medans vi gick runt lite i Mora, sen satte vi hundarna i bilen och körde den på tomgång ett tag så det blev varmt sen gick vi och åt på Vasastugan hela gänget.
Åkte till Stråtenbo efter det och hängde där hela kvällen. Mamma hade gjort tårta eftersom Carina fyllde år dagen till ära, GRATTIS!!!! Vi kollade på Melodifestivalen, blääää vad dåligt det var. Sen åkte vi hem till m&p och sov där, jag, Pelle och hundarna.

Vi gick upp tidigt på söndagen oxå och åkte upp till Ryssjön där det var slädhundsträff. Jag körde 5 hundar runt nio-km-slingan, det var så fint så och hundarna jobbade på bra. Sen grillade vi korv och gick en sväng med "småhundarna" och huskyna Hope och Ylva.

Vi kom hem till V-hyttan på e.m och vilade ett tag, det är jobbigt att vara ute i friska luften! Sen kom Carro och Olle förbi och vi bjöd på kycklinglasange och pannacotta till efterrätt. Det blev en poker-turnering oxå (jag kom sist och Olle vann btw..) så det blev sent i säng.

Var mindre pigg i morse och det har inte varit nån bra dag på jobbet, vi var underbemannade, har haft huvudvärk och har haft griniga och otrevliga kunder... Det blir säkert bättre i mon!


Älskling med Dollan på maggen..Hund-hejarklacken...


Linn & LinneaÅsa mot mål! (3577)Mina älskade systrar med sina väl värda medaljer!


Full fart i Ryssjön! Millie-Faxe-Crater-Nike-Peak-Erika =)Texas Hold Em!

Vad skönt det är att det är lite mildare ute, det märks att Dolly tycker att det är mycket skönare att vara ute nu.. Hon fnattar runt och hon och Doris uppskattar verkligen gångarna som Pelle har skottat upp på gården, värsta labyrinten där man kan jaga varandra!

Nä, nu väntar en riktigt varm dusch sen mysa i sängen lite med hundar och karl.. Kärlek!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Okej, är krångligt med alla färger, tycker färgerna heter olika saker för varje ras :) Hoppas ok att jag la ut bild, säg till annars så tar jag bort :)

Lena sa...

Härlig helg då!
Vilken perfekt rygga till lill tjejen då! Å så sött hon satt i den! förstår alla blickar... var Pelle stolt tro? he he...
Härlig bild kavalkad! kul att se Carina igen!
Köpte en sån där leksak med ett djur & två rep ögglor igår, gissa om dom leker med den då?? ha ha ha, de går villt till här hemma nu!
Hoppas kunderna skärper sej! fniss fniss..
Kram /Lena

Sara sa...

Vad stor Dolly ser ut att ha blivit! Och fortfarande lika SÖT!

Jo, den där Ed Hardy-kädseln skulle vara intressant att kolla på, stod på hemsidan/webshoppen att den var slut och leveransen försenad men den kanske finns i varuhusen, ska försöka hinna springa in och kolla i Blge på Lördag. :)