söndag 15 februari 2009

Award och ledig söndag!


Tjoho, då har man fått sin första award! Den kom från Lisi, tack så mycke stumpan!
Såhär ser reglerna ut för denna award:
Länka till bloggaren som gett dig awarden.
Nominera sedan i din tur 7 stycken bloggar som du tycker är förtjänar att få denna award!
Låt dom sedan få veta att dom fått denna utmärkelse genom att lämna en kommentar på deras blogg!

Jag vill ge dessa bloggar denna award (utan inbördes ordning) för att dom skriver roligt och intressant;
___________________________________________________________________
Igår jobbade jag först på DM med Linnea och Lelle, det var en jämn ström med folk. Jag köpte med mej Subway hem till mej och Pelle efter jobbet. Vi var ute med hundarna på gården ett tag innan det blev mörkt och skottade fram en gång till eldningstunnan.
Pelle och Klubba åkte och handlade grejor till det vi skulle laga på kvällen.
Erna ville ha Dolly över natten så vi skjutsade upp henne dit, sen tog vi sparken och åkte/gick till Klubba och Annika. I nerförsbackarna gick det undan och Doris hade fullt sjå att hinna med..
Väl framme började vi med maten som blev Italien-inspirerad. Gnocchi med champinjoner och tryffelolja, pizza med massa gott på och Gino till efterrätt. Vi (alla utom Annika som är gravid..) drack lite rödvin till. Efter maten spelade vi sällskaps-spel, "kvinnor mot män" eller vad det hette. Killarna vann med en hårsmån, skit oxå... (men egentligen så lät vi dom vinna för vi var så trötta, hihi) Vi sparkade hemåt vid tolv, sen var det skönt att krypa ner i sängen. Eftersom lill-krypet sov borta så fick Doris ligga i sängen hela natten och vi fick en låååång sovmorron, härligt!! jag tror att hon tyckte det var skönt att få lite semester från lillen, men dom var glada att se varann igen sen!
Idag efter sen frukost, så åkte vi upp till Erna och gick därifrån med Doris till sjön Gåran där Klubba och nåra till hade gjort en eld och anglade. Vi hängde där ett tag och gick runt lite på sjön. Sen gick vi tillbaks, hämtade Dolly och åkte hem.
Pelle bar in ved som han hade hämtat tidigare i veckan och jag tvättade och städade lite. Vi eldade i tunnan och plockade ihop pant. Sen åkte vi in till stan och storhandlade, hundarna fick öva på att vara ensamma hemma.
Nu har vi ätit en supergod pastagratäng och ska se en film, Rockenrolla tror jag att det blev.
Ha det!

6 kommentarer:

Sara sa...

Tack för utmärkelsen!!

Vi har haft en riktigt hemsk natt här hemma efter op., Ada har suttit/stått upp och flåsat och pipit, konstant, i 6 timmar då vi gav upp och gick ut för en tiiidig morgonkiss. :S Nu mår hon tack och lov lite bättre.

Ada tackar för pussen och skickar en stor bamsekram till er. :D

Sara sa...

Jorå, nu mår hon bättre, fast inte på långa vägar bra. De återhämtar sig snabbt de små liven. :)

Tack tack, ja jag hoppas att det går bra med de andra hundarna på jobbet bara. Men det borde inte vara några problem. Annars får vi lösa det på annat sätt. Någon pensionär som behöver en kompis på dagarna kanske. :D

Lena sa...

Tusen tack för Awarden!
De värmde, blev så glad!
Skön kväll på er!
Kram Lena

Johanna sa...

Nej vi har inga huskys kvar längre. Familjen har beardisen Klimpen, erica (lillsyrran) har jackrusseln Baileys o jag har bc Zotis :)

Johanna sa...

Nu var det mycket kommentarer här :) Men pappa visade mig detta klipp, roligt att se! Våra första hundar är med i den röda bilen precis i början :) Pappa skymtar oxå förbi senare. En hel del kända ansikten, dock väldigt gammalt. Kanske sett det? Jag känner dock inte igen så många, men du är ju äldre så du känner nog kanske igen fler :) http://svtplay.se/v/1370541/hajk_-_draghundstavling där har du länken.

Sussi sa...

Whohooo!!!
Tack för Awarden, vad gullig du är.

Massor med kramar!