fredag 2 januari 2009

Nytt år, öronvärk och lill-skrotan is in da house!

Kunde aldrig drömma om att det skulle gå så bra med Doris och Dolly (ta i trä...) Det första Dolly gjorde när vi kom hem var försöka tutta på Doris, hon trodde väl att det var sin mama! Doris stod blickstill och sen dess har det vart full fart! Nu rejjsar dom som om dom aldrig har gjort annat och förtsätter det så här kommer vi inte att få en lugn stund här hemma...
Dom har slumrat ett tag framför kaminen oxå, Dolly i bädden och Doris på golvet. Sen har vi varit ut och kissat nåra gånger, men det är så kallt nu så man får va försiktig med och vara ute så länge så inte den lilla blir förkyld.. Hon har iaf fått ärvt Doris pimpade tröja om ni kommer ihåg den!
Vi har tagit massor med bilder så det kommer!

Nyår då, Dagen började inte så bra, när vi kom till Borlänge på f.m kom vi på att vi hade glömt spriten hemma så det var bara och vända.. Sen åkte jag och Carro och handlade medans Olle och Pelle lagade lunch. Sen fixade vi maten, Jessika kom och hjälpte till oxå. Det blev pastasallad med salami, brie och pesto. Bulgursallad med veg"kött" och massa smaskens. Fetasallad och såser till det.
Vid sju började alla ramla in och festen blev hellyckad! Nästan alla var utklädda (sommartema!) och bäst var nog Hanna Kihl med bror som var solbrända fiskare.. Evelina som var en levande midsommarstång var inte långt efter! Det kommer bilder..
Carro var DJ så det blev fuldans till långt in på småtimmarna. På tolvslaget gick vi ut och skålade i champange.
På natten började mitt öra värka mer och mer. Hade ingen lust att åka till akuten igår, eftersom vårdcentralerna var stängda så jag proppade i mej värktabletter och bet ihop.. Vi städade lokalen och åkte hem på kvällen. Inatt värkte det ännu mer och alvedonen tog slut.. I morse fick jag komma in till vårdcentralen och det var en inflammation i hörselgången så det blev pencillin och mer värktabletter.. Nu är jag helt lomhörd och det är inte skönt vill jag lova! Hoppas det är bättre i mon och på söndag ska jag jobba ett pass innan jag är mamma-ledig nästa vecka.

Nu måste jag fortsätta kolla på D&D när dom härjar, man får många skratt vill jag lova!!

Kram på er!

Förresten, det bästa med 2008 var att jag ff har världens bästa karl och hund och det bästa med 2009 kommer att bli att jag ska gifta mej med världens bästa karl samt att vi har två underbara hundar! Så de så!

2 kommentarer:

Lena sa...

Ååå Erika, va härligt de lät!!
Med både gubben och hundarna!!...
Och att söta Doris gillar sin nya kompis!!
Nu väntar jag med spänning på kort...
Kram Kram
Lena

Sussi sa...

hihi, du har det bra du :)
Syftade på det sista du skrev i bloggen...