tisdag 30 december 2008

Födelsedag!

Jaha då är man 30 då.. Känns ganska lika som när jag var 29 faktiskt!
Tog en promenad med Doris på f.m i söndags, sen var det folk här nästan hela tiden och grattade. Det kändes så ovant för jag brukar aldrig bli uppvaktad PÅ min födelsedag eftersom jag fyller så knasig tid. Men det var jättetrevligt och jag fick fina paket. Har på mej en present nu, handledsvärmare gjorda av angoragarn och hundhår! Otroligt sköna och varma..

Har jobbat mån-tis, det har varit fullt upp och vi har väl inte hunnit röja undan efter julruschen som vi tänkte.. Käkade lunch med Olle och Carro idag på indiska restaurangen, det var fint. Nu håller jag på och planerar handlingen inför festen i mon. Jag ska ju ha 30-års fest i gula huset på Hushagen. Vi blir 29 som ska äta, sen ramlar det säkert in fler.. Temat är sommar och det kommer att bli askul att se hur alla har tolkat det! Höll på att dö när jag såg Pelles utstyrsel, men det får ni se sen!

Doris kommer att få vara med Åsas hundar i en lägenhet på Hushagen som hon har fått låna av en kompis. Hon brydde sej inte i smällarna förra året och syrrans hundar är inte heller skotträdda så det bör gå bra. Vi kan ju springa dit och kolla till dom emellanåt. Vi ska sova hos Carro och på torsdagen blir det väl till att städa i lokalen.

fredag får vi äntligen hämta vår lilla kalaspingla Dolly, som vi har väntat nu..
Måste lägga in en bild på henne, hon är så söt på det kortet!

Ha ett bra nyår alla vänner!

3 kommentarer:

Lena sa...

Ja, de va hon! -söt alltså!!
Så femenint ansikte! näpen...
GOTT NYTT ÅR!! och trevlig fest!!
Kram Lena

Nutti sa...

Gott Nytt År vännen! Sötgröt-Dolly då! Kramen

Sara sa...

Så idag fick ni äntligen hämta hem det lilla underverket?! Ska bli kul att se bilder på henne och Dorran tillsammans. :D