söndag 25 januari 2009

Dags att uppdatera kanske?

Har inte riktigt haft tid att skriva nåt i bloggen, men här kommer en uppis om veckan som gått.

Tisdag: Jobbade 9-18, var till Torkel i Säter på kvällen och vaccinerade Dolly tillsammans med uppfödaren S-O.
Onsdag: Jobbade 9-18, käkade på BD på kvällen med arbetskamraterna. Gott som vanligt och fick jättefina presenter, en vacker blombukett, ett knasigt kort och 250 Dollar!!!!!! Tack mina söta kollegor!! Dom pengarna kommer väl till pass i USA...
Torsdag: Jobbade 9-18, sen åkte jag Carro och Olle till Jali (?) i Falun som ska sy min bröllopsklänning. Jag hade med mej lite ideér och vi kom fram till en klänning som säkert blir jättefin! Mkt svart, lite prickigt, lite tyll...
Dolly var med på jobbet för första gången oxå och det gick jättebra! Hade gjort iordning på chefens kontor med bädden och en ny fäll och satt upp grinden. Lite yl på f.m, men sen var hon så snäll så! Det var mest Doris som såg missnöjd ut, hon är ju van att springa fritt i p-rummet, den lilla prinsessan..
Fredag: Jobbade 9-18, åkte hem och gjorde mej iordning för vi skulle till Ilbäck på fest. Vi lämnade hundarna hos Erna och åkte in till H-et. Hos Ilbäck blev det Singstar Abba (det enda han hade, haha) och en hel del och dricka! När vi tröttnade på Abba så blev det hårdrock i köket.. Knallade ner på stan, gick först på En och en och en halv, sen på Kingen. Fick skjuts av Pelles jobbarkompis hem. En kul kväll!
Lördag: Vaknade sent och var skapligt sega.. Åkte och hämtade hundarna och passade på att handla pizza på samma gång. Dolly försvann i snön som hade kommit under natten!
Blev inte många knop gjorda igår, tur att hundarna kan underhålla sej själv!

Idag väckte Dolly mej vid fyra i morse och vi gick ut så hon fick kissa och bajsa, sen fick hon sova i sängen och vi låg och drog oss ända till halv tio! Vad härligt det är med morgontrötta hundar.
Nu har vi käkat frukost och tänkte gå ut i snön och fota hundarna när dom leker sen. Vid två ska vi hem till Erna och äta och sen blir det nog en tripp till syster Åsa i Stråtenbo på kvällen.

Ha det!

1 kommentar:

Nutti sa...

Det är så mysigt att ligga i sängen och dra sig med alla vovvar, när man är ledig! Som om dom förstår att man är ledig. Kramen